Στην Τούμπα με το μυαλό στο Αγρίνιο

Η νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 στον πρώτο αγώνα στο Αγρίνιο, δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον Παναιτωλικό. Όμως, ο αποψινός επαναληπτικός του κυπέλλου στην Τούμπα αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τους κυανοκίτρινους να παίξουν ελεύθερα και ότι βγει. Και βέβαια για τον Μάκη Χάβο, να βάλει δικά του στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας και να δει πώς ανταποκρίνονται οι παίκτες του.

Οι αλλαγές προσώπων είναι δεδομένες. Στην άμυνα απουσιάζει ο Κούσας (όπως και στο πρώτο ματς), οπότε θα βασιστεί στους δύο νεαρούς κεντρικούς αμυντικούς Χαντάκια – Ροντρίγκες. Το πιο πιθανό είναι να διατηρηθούν Μύγας – Τσοκάνης στα άκρα.

Στο κέντρο κάποιος (ή κάποιοι) πρέπει να πάρουν ανάσες. Και επιθετικά ο Παναιτωλικός να αλλάξει το στυλ του, αφού λείπει ο φορ περιοχής (Μαρκόβσκι). Με την ομάδα να δίνει χώρο στον αντίπαλο, ή ο Κλέσιο ή ο Μουνιός θα είναι στην κορυφή για να εκμεταλλευτούν την ταχύτητά τους, με τον ένα εκ των δύο στο ένα άκρο και στο άλλο τον Ρόσα.

Με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (που άφησε εκτός αποστολής, Γλύκο, Λέοβατς, Μάτος, Τσίμιροτ και Αθανασιάδη) ακόμα κι αν κουβαλάς το σε βάρος σου 2-0, δεν μπορείς να παίξεις με τα… δεύτερα. Πρέπει να παρατάξεις ανταγωνιστικό σύνολο, αλλά ταυτόχρονα να ξεκουράσεις παίκτες που θα είναι χρήσιμοι στην σημαντική αναμέτρηση των δύο ομάδων την Κυριακή για το πρωτάθλημα στο Αγρίνιο.

Και ο ΠΑΟΚ και ο Παναιτωλικός θα παίζουν απόψε με το μυαλό στο κυριακάτικο παιχνίδι τους.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ