Συνεχίζεται η αγορά εισιτηρίων διαρκείας

Ανοικτά από τις 10.00 το πρωί έως τις 4.00 το απόγευμα θα είναι από σήμερα έως και την Παρασκευή τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο Παναιτωλικού για την παράδοση καρτών στους φιλάθλους που έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας.

Επισημαίνεται ότι τα γραφεία δεν θα λειτουργήσουν την ημέρα του πρώτου αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021.

Για την παραλαβή της κάρτας διαρκείας είναι απαραίτητη η προσκόμιση:

  • Αστυνομικής Ταυτότητας
  • Παραστατικού αγοράς
  • Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης covid-19

*Για την παραλαβή Παιδικών καρτών διαρκείας, απαιτείται επίσημο αποδεικτικό ΑΜΚΑ του παιδιού.

Η αγορά συνεχίζεται μέσω viva.gr Μπορούν να απευθυνθούν στο προσωπικό της ΠΑΕ στα γραφεία του γηπέδου, για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας μέσω viva.gr και όσοι δεν έχουν δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς, έχοντας μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά (ταυτότητα, ΑΜΚΑ, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης) και πιστωτική ή χρεωστική κάρτα δεδομένου ότι δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με μετρητά.

Κάνουμε γνωστό ότι με βάση το ισχύον Υγειονομικό πρωτόκολλο, μεμονωμένα (απλά) εισιτήρια θα πωλούνται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚA (online) και όχι σε φυσικά σημεία (εκδοτήρια).

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα διασφάλισης της εφαρμογής των κυβερνητικών αποφάσεων με ΜΟΝΑΔΙΚΟ γνώμονα την προστασία των φιλάθλων της αλλά και της δημόσιας υγείας. Καλούμε τους φιλάθλους μας να τηρήσουν τα προβλεπόμενα μέτρα.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ