Συνεχίζεται η παραλαβή διαρκείας

Μια βδομάδα πίσω πήγε το πρωτάθλημα κι άλλο τόσο τα εισιτήρια διαρκείας. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ όσοι αγόρασαν διαρκείας μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες τους έως την επόμενη Παρασκευή:

Τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στο γήπεδο και την επόμενη εβδομάδα θα είναι ανοικτά καθημερινά από τη Δευτέρα 23 έως και την Παρασκευή 27 Αυγούστου και ώρες 10.00 έως 16.00 και όσοι αγόρασαν εισιτήρια διαρκείας μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες τους.

Για την παραλαβή είναι απαραίτητη η προσκόμιση:

  • Αστυνομικής Ταυτότητας
  • Παραστατικού αγοράς
  • Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης covid-19

*Για την παραλαβή Παιδικών καρτών διαρκείας, απαιτείται επίσημο αποδεικτικό ΑΜΚΑ του παιδιού.

Τις ίδιες ημέρες και ώρες μπορούν να απευθυνθούν στο προσωπικό της ΠΑΕ στα γραφεία του γηπέδου, για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας μέσω viva.gr και όσοι δεν έχουν δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς, έχοντας μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά (ταυτότητα, ΑΜΚΑ, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης) και πιστωτική ή χρεωστική κάρτα δεδομένου ότι δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με μετρητά.

Οι παλαιοί κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους έως τις 27/8 και όσοι αγοράζουν για πρώτη φορά μπορούν να επιλέξουν από τις ελεύθερες.

Κάνουμε γνωστό ότι με βάση το ισχύον Υγειονομικό πρωτόκολλο, μεμονωμένα (απλά) εισιτήρια θα πωλούνται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚA (online) και όχι σε φυσικά σημεία (εκδοτήρια).

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα διασφάλισης της εφαρμογής των κυβερνητικών αποφάσεων με ΜΟΝΑΔΙΚΟ γνώμονα την προστασία των φιλάθλων της αλλά και της δημόσιας υγείας. Καλούμε τους φιλάθλους μας να τηρήσουν τα προβλεπόμενα μέτρα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας 2021-2022 ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ