Τα συμπεράσματα του Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε μετά το τέλος του φιλικού με τον ΠΑΣ και αναφέρθηκε στα συν και πλην που κατέγραψε, αλλά και τι περιμένει από εδώ και μπρος:

«Κρατάω τη διάθεση που δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε τα πράγματα που θέλαμε σε ταχύτητα, σε ένταση και νομίζω ότι είχαμε μια πάρα πολύ καλή εικόνα στα πρώτα 45 λεπτά. Έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα όπου υστερούμε λίγο, αλλά το δουλεύουμε. Τα πόδια των παιδιών είναι βαριά, προπονηθήκαμε βαριά και σκληρά. Εκεί νομίζω ότι χρειαζόμαστε βελτίωση. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα μας δεν ήταν τόσο καλή. Αυτό που κρατάμε είναι ότι αμυνθήκαμε καλά, είχαμε καλή αμυντική συμπεριφορά, αλλά με τη μπάλα θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι».

Για το ότι ο Παναιτωλικός δημιουργεί ευκαιρίες κυρίως με σουτ εκτός περιοχής:

«Είναι όλα συνδυασμός πραγμάτων. Το καλό είναι ότι δημιουργούμε ευκαιρίες, θέλουμε να τις κάνουμε περισσότερες και βασικά να τις τελειώνουμε. Μετά την κούραση και δεδομένου ότι τα παιδιά προπονηθήκαν σε άλλες εντάσεις, σε άλλες ταχύτητες και σε άλλους ρυθμούς ως τώρα υπάρχει μια κούραση, βαριά πόδια αλλά το σημαντικό είναι ότι δημιουργούμε ευκαιρίες. Ξέρουμε ότι είμαστε μια ομάδα που δεν θα δημιουργήσει 15 ευκαιρίες σε ένα παιχνίδι αλλά αυτές τις 6-7 που θα δημιουργήσουμε πρέπει να τις τελειώνουμε όπως πρέπει. Νομίζω ότι είμαστε στο δρόμο που πρέπει».

Αν θα γίνουν άλλες μεταγραφικές κινήσεις, πλην του φορ

«Αυτό το χειρίζονται οι άνθρωποι της διοίκησης. Υπάρχει μια επικοινωνία, σίγουρα θέλαμε να έχουμε βάθος, γιατί ξεκινήσαμε με ένα μικρό ρόστερ. Από την αρχή δουλεύαμε 16-17 παίκτες και έχουμε αρκετά παιδιά από την ακαδημία. Το καλό είναι ότι όλοι ανταποκρίνονται στις εντάσεις και στις ταχύτητες που θέλουμε. Ευχάριστο για εμάς είναι που δεν είχαμε τραυματισμούς και από εδώ και πέρα κοιτάμε το ρόστερ που έχουμε και αν έρθει κάποιος δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι και πόσο χρόνο θα πάρει η προσαρμογή του. Τώρα θα δώσουμε έμφαση στα παιδιά που θα έχουμε για την έναρξη του πρωταθλήματος και από εκεί και πέρα όποιος παίκτης έρθει θα εκτιμήσουμε ανάλογα την κατάστασή του. Ή θα μπει σταδιακά ή άμεσα αν και αυτό αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο για το τέμπο που θέλουμε να παίξουμε».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ