Τελευταία μέρα για τους παλιούς

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που μπορούν οι παλιοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας να ανανεώσουν τη θέση τους. Ταυτόχρονα συνεχίζεται η παραλαβή καρτών, που όσοι αγόρασαν διαρκείας μπορούν να χρησιμοποιήσουν για δωρεάν είσοδο στο φιλικό του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό Β. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

Λόγω της μετάθεσης έναρξης του πρωταθλήματος η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται από το viva.gr. Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας μπορούν να παραλάβουν την κάρτα τους από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στο γήπεδο. Από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή (ώρες 10.00 έως 16.00).

Για την παραλαβή της κάρτας είναι απαραίτητη η προσκόμιση:

  • Αστυνομικής Ταυτότητας
  • Παραστατικού αγοράς
  • Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης covid-19

*Για την παραλαβή Παιδικών καρτών διαρκείας, απαιτείται επίσημο αποδεικτικό ΑΜΚΑ του παιδιού.

Επισημαίνεται ότι στους παλιούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας δίνεται η τελευταία παράταση να ανανεώσουν τη θέση τους έως την ΤΕΤΑΡΤΗ 1 Σεπτεμβρίου. Όσες θέσεις δεν ανανεωθούν θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους φιλάθλους από την επόμενη ημέρα.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι:

Όσοι δεν έχουν δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς μπορούν να απευθυνθούν στο προσωπικό της ΠΑΕ στα γραφεία του γηπέδου, για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας μέσω viva.gr, έχοντας μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά (ταυτότητα, ΑΜΚΑ, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης) και πιστωτική ή χρεωστική κάρτα δεδομένου ότι δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με μετρητά.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα διασφάλισης της εφαρμογής των κυβερνητικών αποφάσεων με ΜΟΝΑΔΙΚΟ γνώμονα την προστασία των φιλάθλων της αλλά και της δημόσιας υγείας. Καλούμε τους φιλάθλους μας να τηρήσουν τα προβλεπόμενα μέτρα.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ