«Τελικός με ΠΑΣ Γιάννινα»

Χαρακτήρα «τελικού» έχει πλέον αποκτήσει για τον Παναιτωλικό το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αυτό τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου μετά τη «βαριά» ήττα από την ΑΕΚ. «Ξέραμε ότι θα ήταν αρκετά δύσκολο για εμάς το παιχνίδι. Αυτό περιμέναμε. Στο ημίχρονο και με το σκορ στο 2-1 είπα στα παιδιά να προσπαθήσουν και μετά με τις αλλαγές που θα κάναμε να διεκδικούσαμε κάτι καλύτερο. Δεχθήκαμε, όμως τα γκολ αρκετά νωρίς και ουσιαστικά  τελείωσε το παιχνίδι. Δίκαιη η νίκη της ΑΕΚ. Η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής», σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε. «Πάντα θα μπορούσαμε να λέμε ότι θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα. Δεν θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε με παίκτες που δεν είχαν αγωνιστικό ρυθμό. Και στην πορεία του αγώνα να ρισκάρουμε με αλλαγές για να πάρουμε κάτι καλύτερο. Είναι κομβικό το ματς με τον ΠΑΣ την Παρασκευή για εμάς. Ολη η προσοχή μας πάει εκεί. θα πρέπει να δούμε τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδος. Όλοι όσοι παίξουν να είναι στο 100%».

Για τα μεταγραφικά είπε πως «ό,τι κι αν γίνει όποιος κι αν έρθει, αν έρθει, να είναι έτοιμος την Παρασκευή. Η προσοχή μου είναι στο ματς της Παρασκευής. Αυτή τη στιγμή κοιτάμε το παιχνίδι αυτό με όσους έχουμε».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ