Τιμές… πρόκληση

Από 5 (για γυναίκες – παιδιά) και 7 (για άνδρες) ευρώ αρχίζουν οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής με τον ΑΟΚ. Και με διαβάθμιση τα 8, 10, 12, φτάνουν το ανώτερο στα 15 ευρώ. Αλλά και δωρεάν για μαθητές και άνεργους! Κίνηση, που σε συνδυασμό με την πορεία της ομάδας και τα αποτελέσματα που έφερε το τελευταίο διάστημα, αποτελούν “πρόκληση” για κάθε φίλαθλο. Τουλάχιστον εκείνους που νιώθουν Παναιτωλικοί και θέλουν να είναι στο πλευρό της ομάδας για να τη στηρίξουν στην προσπάθεια που κάνει, λίγες μέρες μετά το διπλό στη Λιβαδειά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια:

Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΟΚ (Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, ώρα 17.15) θα γίνει την ημέρα του αγώνα από τις 11.00 έως την έναρξή του από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Για την έκδοση εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο ΑΜΚΑ και κατά την είσοδο γίνεται έλεγχος για την ακρίβεια των στοιχείων του κατόχου.

Υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίων μέσω viva.gr.

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Μεγάλη κερκίδα
Θύρα 1, Θύρα 215Γυναικεία – παιδικά10
Μικρή κερκίδα
Θύρα 4Α (άνω διάζωμα)12Γυναικεία – παιδικά8
Θύρα 410Γυναικεία – παιδικά7
Θύρα 3 και Θύρα 5  8Γυναικεία – παιδικά5
Πέταλο
Θύρα 6, Θύρα 7  7Γυναικεία – παιδικά5

 

ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ

Και σε αυτόν τον αγώνα η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θα διαθέσει δωρεάν εισιτήρια σε Σχολεία, ενώ δίνει τη δυνατότητα να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας δωρεάν κάτοχοι δελτίων ανεργίας στη Θύρα 3.

Η διάθεση των ΔΩΡΕΑΝ εισιτηρίων θα γίνει από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 11.00 το πρωί έως την έναρξη του αγώνα.

Για την έκδοσή τους απαιτείται προσκόμιση:

– Δελτίο ανεργίας σε ισχύ

– ΑΜΚΑ

– Ταυτότητα ή διαβατήριο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα ίδια έγγραφα απαιτούνται και για την είσοδο στη Θύρα 3, όπου θα γίνει αυστηρή ταυτοποίηση και έλεγχος των στοιχείων του κατόχου.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ