Τι γίνεται με τα διαρκείας

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε πριν λίγο ότι θα είναι ανοικτά τα γραφεία της για τη διάθεση διαρκείας αύριο Σάββατο από τις 5.00 έως τις 8.00 το απόγευμα:

Αύριο Σάββατο, πριν και μετά τον φιλικό αγώνα με την ΑΕΛ (ώρα έναρξης 18.00), τα γραφεία της ΠΑΕ Παναιτωλικός στο γήπεδο θα είναι ανοικτά (από τις 17.00 έως τις 20.00) προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους φιλάθλους που επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας. Η διάθεσή τους θα συνεχιστεί κανονικά όπως έχει ανακοινωθεί, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, έως τον πρώτο εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας μας.

Λογικό είναι, γιατί αν κρίνουμε από το μοναδικό φιλικό που έδωσε φέτος στο γήπεδο Παναιτωλικού με τη Λαμία, η προσέλευση του κόσμου θα είναι μεγάλη. Τότε περίπου δύο χιλιάδες φίλαθλοι βρέθηκαν στην κερκίδα, παρά τον καύσωνα και την απουσία του πολλών σε παραλίες και διακοπές. Τώρα αντίπαλος θα είναι από τη Super League, όσοι ήταν τον Αύγουστο εκτός επέστρεψαν και η φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΛ είναι πολύ κοντά (ελπίζουμε) στην έναρξη του πρωταθλήματος. Με την ομάδα πιο έτοιμη από ποτέ να ριχτεί στη μάχη και όλα τα νέα αποκτήματα (εκτός Ροντρίγκες) διαθέσιμα. Με τον Λεντέσμα να “αποκαλύπτεται” στο κοινό της ομάδας τρεις μέρες μετά τον ερχομό του στο Αγρίνιο.

Ο κόσμος δεν είναι κοντά στον Παναιτωλικό μόνο στα φιλικά του καλοκαιριού που του λείπουν οι αγώνες. Απ’ ότι φαίνεται θα είναι και στα επίσημα, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι η πώληση εισιτηρίων διαρκείας αγγίζει τα περσινά επίπεδα, παρά τη γενικότερη μείωση που βιώνουν οι περισσότερες ομάδες (κάποιες πολύ μεγάλη), με όσα συμβαίνουν και στην ελληνική κοινωνία των μνημονίων και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα διαρκείας που έχουν δοθεί ως τώρα πλησιάζουν τα 1.600 και όπως τονίζουν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού κάθε χρονιά πριν την έναρξη του πρωταθλήματος παρουσιάζεται αυξημένη ζήτηση. Έτσι αισιοδοξούν ότι έως τον πρώτο επίσημο αγώνα στο Αγρίνιο, θα ξεπεράσουν ή στην χειρότερη περίπτωση θα είναι κοντά στα 1.694 που διατέθηκαν πέρσι. Και είναι μεγάλη υπόθεση αυτό στην εποχή μας.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ