«Τι σημαίνει Παναιτωλικός σε θέματα ηθικής και ακεραιότητας, το γνωρίζουν άπαντες»

Ο Παναιτωλικός έχει αποδείξει με την παρουσία του στο χώρο πως είναι από τις πλέον «καθαρές» ομάδες και παράλληλα έχει βιώσει όσο λίγες «σφαγές» και «κυνηγητά».

Στα 16 και πλέον χρόνια της παρουσίας του Φώτη Κωστούλα το όνομά του ουδέποτε ενεπλάκη στο οποιοδήποτε κακόβουλο σενάριο που να αμφισβητεί την ηθική του ακεραιότητα, ωστόσο τις τελευταίες ώρες βρίσκεται εν μέσω ερευνών για τυχόν χειραγώγηση της αναμέτρησής του με τον ΟΦΗ. Πλέον το ζούμε και αυτό και πρέπει άπαντες να αντιληφθούν πως η ομάδα βρίσκεται στο «στόχαστρο» όσων δρουν στο παρασκήνιο και απολιθωμάτων του παρελθόντος. Τα «καναρίνια» δεν έχουν τοποθετηθεί επίσημα για το ζήτημα καθώς όπως αναφέρουν δεν τους έχει κοινοποιηθεί ακόμη κάποιο σχετικό έγγραφο που να τους γνωστοποιεί γιατί και εάν φυσικά θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις, ωστόσο από το Αγρίνιο τονίζεται προς πάσα κατεύθυνση η βεβαιότητα πως το club δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και λέχθηκε χαρακτηριστικά πως «ο Παναιτωλικός προστατεύεται από την πιο ισχυρή ασπίδα. Τις αρχές και αξίες που απαρέγκλιτα υπηρετεί. Οχι στα λόγια, αλλά με πράξεις. Με επιμονή και συνέπεια. Τι σημαίνει Παναιτωλικός σε θέματα ηθικής και ακεραιότητας, το γνωρίζουν άπαντες».


Μάλιστα σε σχετική συζήτηση που έγινε σήμερα με εκπροσώπους του Τύπου ξεκαθαρίστηκε πως σε περίπτωση που τα «καναρίνια» κληθούν να δώσουν εξηγήσεις θα κρατήσει ανάλογη κρυστάλλινη στάση. «Περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση. Θα επαναλάβουμε ότι έχουμε εμπιστοσύνη και είμαστε στη διάθεση κάθε αρχής, έτοιμοι να συνεισφέρουμε να λάμψει η αλήθεια. Ο Παναιτωλικός ήταν, είναι και θα παραμείνει έμπρακτα, σταθερός στις αρχές του. Ας είναι βέβαιοι οι φίλοι του ότι η λάσπη που κάποιοι πετούν, θα γυρίσει πάνω τους», σχολιάστηκε με έμφαση.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ