Τους εξαφανίζει…

Με αφορμή το πωλητήριο του Μονεμβασιώτη και εκείνο του Κούγια που προηγήθηκε, πολλοί φίλοι των καναρινιών μπορούν να υποστηρίξουν ότι «όποιος τα έβαλε με τον Παναιτωλικό, εξαφανίστηκε».

Κάλλιστα μπορεί να προσθέσει ότι εκτός του Απόλλωνα που αποχαιρέτησε την κατηγορία πρόσφατα και της ΑΕΛ που υποβιβάστηκε πέρσι, πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει η Ξάνθη, ενώ ο Πανιώνιος είναι στη Γ’ Εθνική.

Ο Παναιτωλικός επικράτησε αγωνιστικά και τα έβγαλε πέρα παραμένοντας στην κατηγορία σε βάρος τους τα τελευταία χρόνια. Η επιτυχία του έχει μεγαλύτερη αξία γιατί προσπάθησαν να τον πλήξουν και με εξωαγωνιστικούς τρόπους. Κι εκεί έχασαν…

Ο Τίτορμος συνεχίζει αλώβητος και προφανώς χωρίς να κάνει… βουντού σε κανέναν. Οι παλιές αμαρτίες (κυρίως οικονομικές) που ακολουθούσαν τον Πανιώνιο τον οδήγησαν τόσο χαμηλά. Και η οικονομική ασφυξία της Super League 2 με τα ελάχιστα έσοδα, είναι εκείνα που έστειλαν την Ξάνθη στην αγκαλιά του Πάπας και την ΑΕΛ να παραμένει εγκλωβισμένη στην κυκλοθυμία του αφεντικού της. Ο Μονεμβασιώτης τα έχει ζήσει και δεν θέλει να τα περάσει ξανά.

Δεν υπάρχουν σοβαροί επενδυτές που θα ενδιαφέρονταν για ομάδες Β’ κατηγορίας. Ακόμα κι αν πρόκειται για ομάδες που έχουν παίξει στην Ευρώπη, όπως οι τέσσερις προαναφερόμενες. Αεριτζήδες μπορεί να βρεθούν, αλλά δεν θα τους δώσουν καμία προοπτική.

Αν στη Super League 1 τα πράγματα είναι δύσκολα, στη Super League 2 είναι απογοητευτικά. Τραγικά! Υποβιβασμός σημαίνει οικονομική καταστροφή με ξεκάθαρη επίπτωση στο αγωνιστικό κομμάτι. Και είναι τεράστια υπόθεση για τον Παναιτωλικό που ετοιμάζεται για την 10η συνεχή συμμετοχή του στην κορυφαία κατηγορία.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ