Το αντίο του Καμαρά

Ο Αλχασάν Καμαρά αποτελεί παρελθόν από τον Παναιτωλικό! Ο άτυχος επιθετικός, που για περισσότερο από ένα χρόνο παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης (μετά τον τραυματισμό του στο Κλ. Βικελίδης τον Δεκέμβριο του 2018), αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά προσωπικά προβλήματα και ζήτησε να αποχωρήσει από το Αγρίνιο, όπως και έγινε. Πριν από λίγο ανακοινώθηκε το συναινετικό διαζύγιο, συνοδευόμενο από δήλωσή του:

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός έκανε δεκτό το αίτημα του Αλχασάν Καμαρά για λύση της συνεργασίας. Ο ποδοσφαιριστής έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Είναι μια πολύ έντονη συναισθηματικά στιγμή αυτό το “αντίο”. Δυστυχώς, πολύ δύσκολοι προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω από την ομάδα. Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού και του Αγρινίου γενικότερα έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Παναιτωλικό.

Δεν ξέρω τι θα κάνω την επόμενη μέρα όσο αναφορά την καριέρα μου αλλά ελπίζω κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά και να επιστρέψω. Εύχομαι στην ομάδα να πετύχει τους στόχους της, να παραμείνει στην κατηγορία και να φτάσει εκεί που της αξίζει.

Τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη. Πάμε Παναιτωλικάρα!!!».

Ευχαριστούμε τον Καμαρά για όσα πρόσφερε στον Παναιτωλικό και ευχόμαστε κάθε καλό σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ