Το “μπαμ” ολοκληρώθηκε!

Ο Ούνε Λάρσον είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού! Τα καναρίνια ολοκλήρωσαν με επιτυχία ένα πολύ μεγάλο deal και ο Σουηδός διεθνής αμυντικός υπέγραψε για ενάμιση χρόνο. Στις δηλώσεις το αναφέρθηκε στο ρόλο που έπαιξε η επαφή του με τον Φ. Κωστούλα και στις πληροφορίες που πήρε από τους… Σουηδούς του Παναιτωλικού, ενώ έδειξε ανυπόμονος να ξεκινήσει δουλειά.
Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Γιάκομπ Ούνε Λάρσον υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό έως το καλοκαίρι του 2023. Γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 1994, έπαιξε για μια τριετία στη Brommapojkarna και τα τελευταία έξι χρόνια στη Djurgarden, από την οποία παραχωρήθηκε με δανεισμό, με την ομάδα μας να έχει το δικαίωμα αγοράς του. Είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες της Σουηδίας.
Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 16.
Μετά την υπογραφή του δήλωσε: «Είμαι ευτυχής που ανήκω πλέον στον Παναιτωλικό. Είχα ένα θερμό καλωσόρισμα απ’ όλους τους ανθρώπους του κλαμπ. Οι συζητήσεις που είχα με τον ιδιοκτήτη και τους συνεργάτες του, όπως και οι πληροφορίες που πήρα από τα παιδιά που βρίσκονται ήδη στην ομάδα, έκαναν πιο εύκολη την απόφασή μου. Ένιωσα πολύ οικεία και αυτό που θέλω πια είναι να αρχίσω άμεσα δουλειά για να βοηθήσω και εγώ τον Παναιτωλικό να πετύχει τους στόχους του».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ