Τρεις ήττες

Η ομάδα Κ19 του Παναιτωλικού έχασε με 2-0 από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στο Emileon, για το πρωτάθλημα υποδομής Super League. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (21’ και 87’), ενώ η ομάδα μας ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες λόγω αποβολής (2η κίτρινη) του Αναστασόπουλου στο 90’.

Αγωνίστηκαν οι: Ραγιάς, Ζαβέρδας, Λαζαρίδης, Καβαλάρης, Νικολάου, Ταράσης, Παχής, Κουνάβας, Μπρατσιώτης, Μπαρλαγιάννης, Αναστασόπουλος.

Η ομάδα Κ17 γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με 1-0. Το μοναδικό τέρμα σημειώθηκε στο 75’ από στατική φάση, ενώ ο Παναιτωλικός είχε καλή παρουσία και αρκετές ευκαιρίες για γκολ, ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο.

Αγωνίστηκαν οι: Ζαραϊδόνης (80’ λ.τ. Τάγκαλος), Γαλιάτσος, Μόκκας, Βλαχοδήμος, Καπνιάρης, Κεχαγιάς, Σαλαγιάννης (80’ Παυλίδης), Μπελλάλης (61’ Τσιριμώκος), Ελέζι, Γιωτόπουλος, Κακιώνης (46’ Γαλαζούλας).

Η ομάδα Κ15 γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με σκορ 6-0 (ημίχρονο 3-0). Αγωνίστηκαν οι: Τριανταφύλλου, Φωλιάς (70’ Αγραφιώτης), Γρατσάνης, Σαλάπας, Γκορόγιας, Θεοχάρης, Χασάνης (60’ Τσαπραΐλης), Τέλιος, Βασιλείου, Σταμάτης, Ασημακούλας.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ