Φαβορί ο Κωστούλας

Τα σενάρια για τον επόμενο πρόεδρο της Super League δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες μέρες, αφού η εκλογή πλησιάζει (18 Ιουλίου). Σύμφωνα με το sdna.gr ο Φώτης Κωστούλας είναι το φαβορί για τη θέση αυτή. Γράφει:

 

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αλλαγή στην προεδρία του συνεταιρισμού με την αντικατάσταση του Γιώργου Μποροβήλου και ήδη γίνονται διεργασίες για τη διάδοχη κατάσταση. Αρκετά είναι τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τη συγκεκριμένη θέση, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες εκείνος που θεωρείται φαβορί είναι ο Φώτης Κωστούλας.

Είναι γεγονός άλλωστε ότι πρόκειται για ένα καθαρό κι άφθαρτο πρόσωπο, ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι τον στηρίζουν τόσο η ΑΕΚ, με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, όσο όμως και οι περισσότεροι από τους «μικρούς», μιας και δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα.

Τη δεδομένη στιγμή εξάλλου δύσκολα θα βρεθεί καλύτερη υποψηφιότητα από τον ισχυρό άνδρα του Παναιτωλικού, με την προϋπόθεση όμως να μην προβάλει κι ο ίδιος αντιστάσεις σε περίπτωση δηλαδή που δεν είναι κοινής αποδοχής.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ