Φεύγουν τρεις και βλέπουμε…

Το θέμα προπονητή έκλεισε. Ο Ματζουράκης παραμένει στο τιμόνι. Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Μα φυσικά τα συμβόλαια που τελειώνουν. Έτσι τις επόμενες μέρες θα μπει στο τραπέζι η ανανέωση ή μη της συνεργασίας με εφτά παίκτες που μένουν ελεύθεροι.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια κίνηση που προϊδεάζει. Από την αγωνιστική παρουσία του καθενός και πόσο υπολογίστηκε από τον προπονητή, μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Ας δούμε κάθε μία περίπτωση:

ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΣ: Πήρε ευκαιρίες και δεν τις αξιοποίησε. Το δίδυμο Κυριακίδης – Κριστιάνο και ο νεαρός Κολοβούρης, καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες της ομάδας. Οπότε…

ΚΟΥΣΑΣ – ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ: Τους εξετάζουμε ως δίδυμο, γιατί είναι οι παλιότεροι παίκτες της ομάδας. Και για παίκτες – “σημαίες”, υπάρχει ανάλογη αντιμετώπιση. Λογικά θα ανανεώσουν.

ΚΕΒΙΝ: Βασικός αριστερός μπακ τα δύο τελευταία χρόνια. Η απόδοσή του “δεν βγάζει μάτια” αλλά ούτε απογοητεύει. Μάλλον θα κριθεί η παραμονή του σε σύγκριση με ενδεχόμενη καλύτερη επιλογή που μπορεί να υπάρξει. Προς το παρόν, ερωτηματικό…

ΡΟΥΣΚΟΥΣΕΔΑ: Φέτος πήρε πολλές ευκαιρίες. Από κάποια στιγμή καθιερώθηκε… στον πάγκο. Στις 27 Φεβρουαρίου ήταν στην ενδεκάδα του αγώνα με την Ξάνθη. Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο και έκτοτε εξαφανίστηκε. Ούτε λεπτό δεν έπαιξε. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι αποτελεί παρελθόν.

ΚΑΠΕΛ: Έχει ενημερώσει από καιρό ότι φεύγει, αφού έχει προτάσεις από Τουρκία (και Κίνα) για να γεμίσει το πορτοφόλι του.

ΜΑΡΚΟΒΣΚΙ: Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας έδειξε ότι είναι μια χρήσιμη μονάδα. Ακόμα κι αν αναζητήσει κι άλλο (καλύτερο ή με άλλα χαρακτηριστικά) φορ ο Παναιτωλικός, μπορεί να μείνει.

Συνοψίζοντας, Στεφανάκος, Ρουσκουσέδα, Κάπελ, μας χαιρετούν. Για τους άλλους τέσσερις θα μάθουμε τις επόμενες μέρες που θα κληθούν να μιλήσουν με τη διοίκηση, τι θα γίνει.

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να “σπάσει” κάποιο ή κάποια συμβόλαια παικτών που δεν έχουν ικανοποιήσει. Όπως επίσης να έχουμε και πώληση (Ουάρντα, Μύγας), που θα αυξήσει τον αριθμό των αποχωρήσεων.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ