Φιλική ήττα (1-0) στα Γιάννινα

Την ήττα με 1-0 γνώρισε σήμερα ο Παναιτωλικός σε φιλικό του παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, σε έναν αγώνα πάντως που δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό και φάσεις.

Ο Γιάννης Αναστασίου ξεκίνησε με τον Ανέστη στα γκολπόστ, τους Αποστολάκη, Λάρσον, Μλάντεν, Χουχούμη στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά, τους Τσιγγάρα, Λιάβα, Φλόρες στον άξονα, τους Κολοβό, Μόρσεϊ στα άκρα και τον Καρέλη στην κορυφή της επίθεσης.

Στα πρώτα λεπτά τα «καναρίνια» δεν έβρισκαν διαδρόμους, χωρίς όμως να δέχονται πίεση από τον ΠΑΣ. Μάλιστα στο 28′ βρέθηκαν κοντά στο γκολ όταν μετά γέμισμά τους και προβολή-απομάκρυνση του Μπαγκαλιάνη, η μπάλα πέρασε δίπλα από τα καρέ του Αθανασίου. Ωστόσο έμειναν πίσω στο σκορ όταν στο 42΄ο Μορέιρα έστειλε με κεφαλιά-ψαράκι την μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη ύστερα από σέντρα του Σόρια.

Στην ανάπαυλα μπήκαν στο ματς οι Στεργιάκης, Νταγκό, Ζοάο Πέδρο, Ξενιτίδης, Μαλής, Βαρόνε και ο Ιταλός χαφ «άγγιξε» την ισοφάριση στο 54′ όταν υποδέχθηκε την μπάλα από τον Νταγκό και εξαπέλυσε έναν «κεραυνό», όμως ο Σούλης απέκρουσε αρχικά και ύστερα η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του.

Λίγο αργότερα ο Στεργιάκης πιστώθηκε μία ωραία και δύσκολη επέμβαση σε προσπάθεια του Μορέιρα και μέχρι το φινάλε, σε ένα ματς που ούτως ή άλλως είχε λίγες φάσεις, δεν άλλαξε κάτι.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Λάρσον Τσιγγάρας, Λιάβας, Φλόρες, Κολοβός, Μόρσεϊ, Καρέλης. Επαιξαν και οι Στεργιάκης, Μπακάκης, Βαρόνε, Χατζηθεοδωρίδης, Μαλής, Πέδρο, Νταγκό, Ξενιτίδης.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ