Φινάλε με το μυαλό στο συνάνθρωπο

Το Σάββατο έχουμε το φινάλε των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναιτωλικού και η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας στέλνει ένα ακόμα μήνυμα εθελοντισμού και αλληλεγγύης. Στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, καλεί όλους να κάνουν την αρχή της προσωπικής τους προσφοράς, δίνοντας αίμα που έχουν ανάγκη πολλοί συνάνθρωποί μας:

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός θέλοντας να προβάλει το έργο που επιτελεί ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου και να ευαισθητοποιήσει τους φιλάθλους της για να συμμετάσχουν στις δράσεις του, το Σάββατο 13 Μαΐου (ώρα 17.00) στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας απέναντι στον ΟΦΗ, θα αγωνιστεί με φανέλες που θα φέρουν στο μπροστινό μέρος το λογότυπο του Συλλόγου. Οι φανέλες αυτές στη συνέχεια θα δημοπρατηθούν μέσω του CharityIdols.com για να αποκτηθούν από φιλάθλους. Τα έσοδα της δημοπρασίας θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου για την ενίσχυση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου.

Κατά την είσοδό τους στο γήπεδο και την παράταξη στην έναρξη του αγώνα, τις ομάδες θα συνοδεύουν παιδιά που θα κρατούν πανό με το σύνθημα: «Δώσε αίμα. Μοιράσου τη ζωή». Σχετικό βίντεο θα προβάλλεται στην οθόνη του γηπέδου.

Καλούμε κάθε Αγρινιώτισσα και κάθε Αγρινιώτη: Κάνε την αρχή και πρόσφερε αίμα. Για πρώτη φορά! Ή για ακόμα μια φορά!

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ