Χάβος: Μας βοήθησαν οι αλλαγές

Στην συμβολή που έδωσαν οι τρεις αλλαγές ώστε ο Παναιτωλικός να κρατήσει μια πολύτιμη νίκη στάθηκε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο Μάκης Χάβος. Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου επισήμανε στην κάμερα της Nova:

«Ο Παναιτωλικός δεν είναι ακόμη αυτός που θέλουμε. Στο πρώτο ημίχρονο προηγηθήκαμε αλλά στο δεύτερο φάγαμε πολύ γρήγορα γκολ με αποτέλεσμα να έρθει το άγχος. Μας βοήθησαν πολύ οι αλλαγές και πήραμε μια δίκαιη νίκη».

Στην συνέντευξη τύπου ο Χάβοςς επισήμανε μεταξύ άλλων: «Πετύχαμε μία σημαντική νίκη και από ψυχολογικής και από βαθμολογικής άποψης. Στο παιχνίδι ξεκινήσαμε καλά με επιθετικές συνεργασίες και βάλαμε το γκολ. Αντί το γκολ να μας ελευθερώσει μας έκανε το αντίθετο απέναντι σε μία ομάδα που δεν κλείστηκε και συγχαρητήρια στη Λάρισα γιατί προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο.

Βάλαμε το δεύτερο τέρμα το οποίο θα μας ελευθέρωνε ακόμη περισσότερο, ένα πανέμορφο γκολ.Στο δεύτερο μέρος φάγαμε το γκολ νωρίς και αγχωθήκαμε, γιατί όταν έχεις καιρό να κερδίσεις έχεις άγχος. Μπορούσαμε βέβαια να τελειώσουμε το ματς με κάποιες κόντρες που βγήκαμε αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στα τελευταία μέτρα.Στο τέλος μετράει η νίκη και οι τρεις βαθμοί που ήταν επιτακτική ανάγκη. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί μας βοήθησε πραγματικά και ειδικότερα όταν στο σκορ ήταν στο 2-1, υπήρχε μία θετική αύρα και αυτό ήταν σημαντικό».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ