Χαλαρά 4-0

Στο φιλικό -σαν προπόνηση στη βροχή- με τους επίλεκτους Ευρυτανίας, ο Παναιτωλικός αναδείχτηκε νικητής με 4-0 και ο Μάκης Χάβος έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του να παίξουν από ένα ημίχρονο.

Ο Μάζουρεκ πέτυχε το πρώτο του γκολ με την κίτρινη φανέλα στο 33’ και το 1-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στις αρχές του β’ ο Μαρκόβσκι έκανε το 2-0 και στο 77’ ο Γιαννιώτης το 3-0. Ο Μαρκόβσκι στο 85’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στο πρώτο έπαιξαν: Τερματοφύλακας ο Κυριακίδης. Δεξιά στην άμυνα ο Μύγας και αριστερά ο Τσοκάνης. Κεντρικοί αμυντικοί ο Μπράβο και ο Χαντάκιας. Αμυντικά χαφ ο Πάουλο και ο Λόπες, με τον Ρόσα μπροστά τους «δεκάρι». Στο δεξί άκρο ο Ντίας, στο αριστερό ο Μάζουρεκ και στην κορυφή της επίθεσης ο Κλέσιο.

Στο δεύτερο: Τερματοφύλακας ο Τσέναμο. Δεξιά στην άμυνα ο Μαρινάκης και αριστερά ο νεαρός Παρράς. Κεντρικοί αμυντικοί ο Ροντρίγκες και ο Μιχάι. Αμυντικά χαφ ο Ρότσα και ο νεαρός Νταλακούρας, με τον Βασιλούδη μπροστά τους. Στο δεξί άκρο ο Γιαννιώτης, στο αριστερό ο Βακράκος και φορ ο Μαρκόβσκι. Στο 73’ ο Σελεμανί πήρε τη θέση του Νταλακούρα.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ