Χαντάκιας ή Άργκους;

Οι αμυντικές επιδόσεις του Παναιτωλικού έχουν βελτιωθεί με τον ερχομό του Δέλλα, αλλά την Κυριακή ο νεαρός τεχνικός που καθιέρωσε συγκεκριμένα πρόσωπα, είναι υποχρεωμένος να αλλάξει την οπισθοφυλακή της ομάδας. Μετά από 18 σερί αγώνες απ’ τους οποίους δεν έλλειψε λεπτό, ο Μιχάι εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό και κάποιος άλλος κεντρικός αμυντικός θα πάρει τη θέση του. Οι υποψήφιοι είναι δύο. Ο Χαντάκιας και ο Άργκους. Ποιον θα επιλέξει ο Δέλλας;

Στον τελευταίο αγώνα με τον Πλατανιά μάλλον έδειξε τις προθέσεις του. Όταν αποχώρησε ο Ροντρίγκες με ενόχληση στο πόδι, έβαλε στη θέση του τον Χαντάκια. Με το σκορ στο 2-0 και χωρίς η ομάδα του να δέχεται πίεση, προτίμησε τον 23χρονο Αιτωλοακαρνάνα που φέτος έχει παρουσία σε 10 αγώνες πρωταθλήματος, αναβάλλοντας το ντεμπούτο του νεοαποκτηθέντα 30χρονου Βραζιλιάνου με πολλές παραστάσεις ακόμα και από Τσάμπιονς Λιγκ, που ήταν στη δεκαοχτάδα των αγώνων με Παναθηναϊκό και Πλατανιά και δεν χρησιμοποιήθηκε ακόμα. Παρότι στις προπονήσεις έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία.

Αυτή η επιλογή δείχνει ότι βλέπει Χαντάκια για Λιβαδειά ως παρτενέρ του Ροντρίγκες. Οι δυο τους ήταν πέρσι, πότε ο ένας πότε ο άλλος, δίπλα στον Κούσα, αλλά τελείωσαν ως βασικό αμυντικό δίδυμο το πρωτάθλημα (Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 0-2 την 30η αγωνιστική). Έτσι ακριβώς άρχισαν το φετινό, ως βασικοί στο ΑΕΚ – Παναιτωλικός 2-0 στην πρεμιέρα και μετά στο Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-2 τη 2η αγωνιστική. Τότε ήρθε στην ομάδα ο Μόρας (ντεμπούτο με Πανιώνιο 1-1, 3η αγωνιστική) και αμέσως μετά μπήκε στο κόλπο ο Μιχάι (ντεμπούτο με ΠΑΟΚ 1-0, 4η αγωνιστική).

Χαντάκιας – Ροντρίγκες δεν βρέθηκαν ξανά μαζί στη βασική ενδεκάδα σε αγώνα πρωταθλήματος (έπαιξαν στο κύπελλο με Εργοτέλη και ΑΕΚ εκτός). Σε εννέα ματς χρησιμοποιήθηκαν βασικοί Μόρας – Μιχάι. Σε δύο Μιχάι – Χαντάκιας και στα επτά  τελευταία Μιχάι – Ροντρίγκες.

Ο αγωνιστικός χρόνος του καθενός είναι:

Μιχάι 1.710’

Μόρας 918’

Ροντρίγκες 883’

Χαντάκιας 509’

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ