Χαντάκιας ως το 2020!

Σε μια κίνηση με ιδιαίτερη αξία και ισχυρό συμβολισμό, προχώρησε σήμερα ο Παναιτωλικός ανανεώνοντας το συμβόλαιο του Δημήτρη Χαντάκια για μία ακόμα τριετία. Ο νεαρός αμυντικός που έκανε πολλά βήματα εξέλιξης την περασμένη σεζόν και άρχισε να απασχολεί το ρεπορτάζ άλλων ομάδων, παραμένει κάτοικος Αγρινίου δηλώνοντας πίστη στην ομάδα του.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Δημήτρης Χαντάκιας επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Παναιτωλικό υπογράφοντας συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2020. Εντάχθηκε στην ομάδα Κ17 και στη συνέχεια διακρίθηκε στην Κ20, με αποτέλεσμα να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2014. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους κατέγραψε 27 παρουσίες στη Super League, ενώ έχει κληθεί στην Εθνική Ελπίδων.

Στις δηλώσεις του μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, τόνισε: «Ο Παναιτωλικός με δέχτηκε από μικρή ηλικία στην οικογένειά του και μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σκληρά και να διεκδικήσω μια θέση στην ομάδα. Η πρότασή του να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας, με τιμά ιδιαίτερα και αυξάνει τις υποχρεώσεις μου για να ανταποκριθώ σ’ αυτή. Θα συνεχίσω την προσπάθεια για τη βελτίωσή μου, προκειμένου να βοηθήσω τον Παναιτωλικό να πετύχει τους στόχους του».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ