Χρόνια Πολλά Παναιτωλικέ! (vid)

Ιδρύθηκε σαν σήμερα, στις 9 Μαρτίου 1926 και από τότε γράφει σελίδες δόξας! ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γυμναστικός Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος!!!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ, ο Σύλλογος που είναι συνώνυμο του αθλητισμού για το Αγρίνιο. Που η ποδοσφαιρική του ομάδα εκπροσωπεί επάξια την περιοχή και την κάνει υπερήφανη για τις αγωνιστικές της επιδόσεις. Που έχει καθιερωθεί στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα την τελευταία δεκαετία.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ο μοναδικός Σύλλογος που λειτούργησε για περισσότερο από μισό αιώνα Νυχτερινές Σχολές δίνοντας την ευκαιρία σε άπορα και ορφανά παιδιά να μάθουν γράμματα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ., ο Σύλλογος με το τεράστιο κοινωνικό έργο, την ανεξαρτησία και τις αρχές που υπηρετεί, κατακτάει δικαιωματικά την εκτίμηση και την αγάπη των φιλάθλων πολύ πέρα από τα όρια της περιοχής στην οποία εδρεύει και εκπροσωπεί.

Ο Σύλλογός μας γίνεται σήμερα 96 ετών και συνεχίζει την περήφανη πορεία του στον αθλητισμό, στον πολιτισμό, στην κοινωνία. Βάζοντας κάθε χρόνο που περνάει, κάθε ημέρα που αρχίζει, συνεχώς υψηλότερους στόχους…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ