1,5 εκ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ

Ενάμιση εκατομμύριο ευρώ μπήκαν στα ταμεία της ΠΑΕ Παναιτωλικός, όπως και στα ταμεία των υπόλοιπων ΠΑΕ της Super League. Πρόκειται για το ποσό που προέκυψε από τη φορολόγηση του Στοιχήματος. Η Λίγκα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, με ευχαριστίες στον υφυπουργό Αθλητισμού:

Μεγάλη ικανοποίηση υπάρχει, τόσο στη Super League, όσο και στις ΠΑΕ-Μέλη της, από την εκταμίευση του ποσοστού που προβλέπεται από τη φορολόγηση των κερδών των παικτών των τυχερών παιγνίων.

Η Διοίκηση της Super League, με συντονισμένες κινήσεις, με σοβαρότητα και με αίσθημα ευθύνης, ολοκλήρωσε μια ακόμα δέσμευσή της, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για όλες τις ομάδες της Super League.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού  ανταποκρίθηκε στα αιτήματα της Super League με συνέπεια και αξιολόγησε θετικά την επαγγελματική στάση της Super League και τη συμμόρφωση όλων των ομάδων της, με το αυστηρό πλαίσιο προϋποθέσεων που είχε θέσει ο κ. Αυγενάκης, για την καταβολή του ποσοστού που αναλογεί στην κορυφαία επαγγελματική διασυλλογική κατηγορία ποδοσφαίρου.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ