Πίσω λείπουν, μπροστά περισσεύουν!

Ο Παναιτωλικός ταξιδεύει για Λιβαδειά χωρίς τους τρεις από τους τέσσερις βασικούς παίκτες της αμυντικής του γραμμής (Μιχάι, Ροντρίγκες, Τσοκάνη). Με τον Άργκους να κάνει ντεμπούτο, με τον Χαντάκια να επιστρέφει μετά από καιρό στην ενδεκάδα και τον Δέλλα να αναζητά αριστερό μπακ. Ή καλύτερα να “βαφτίζει” αριστερό μπακ, κάποιον από τους Κλέσιο, Μύγα, Μαρινάκη, αφού λείπουν (εκτός του Τσοκάνη) και ο Ρότσα με τον Παρρά.

Ο πρώτος “πονοκέφαλος” αφορά την άμυνα που λείπουν παίκτες, ο δεύτερος την επίθεση που… περισσεύουν! Αν υποθέσουμε ότι θα επιλέξει δίδυμο στο κέντρο με Μπεχαράνο-Πάουλο, πρέπει να βρει τους τρεις που θα βάλει μπροστά τους και έναν φορ. Με Πλατανιά έπαιξε ο Ντίας “δεκάρι”, ο Κλέσιο δεξιά, ο Ρόσα αριστερά και ο Ουίλιαν κορυφή. Τώρα, όμως, επιστρέφουν Μάζουρεκ και Μοράρ. Για να μπουν στην ενδεκάδα πρέπει να βγουν δύο βασικοί του προηγούμενου αγώνα.

Ο Κλέσιο φαίνεται να είναι ο ένας, με πιθανή μετάθεση στην άμυνα ή στον πάγκο. Έτσι μπορεί να παίξει ο Μάζουρεκ “δεκάρι” και να μετατεθεί ο Ντίας δεξιά. Ο Ρόσα με την απόδοση και τις δύο γκολάρες, δείχνει αμετάθετος στα αριστερά. Ο Ουίλιαν έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο. Θα διατηρήσει τη θέση του ή θα μπει ο βασικός φορ Μοράρ;

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ