Μια ενδεκάδα έμεινε μία ήρθε

Ο Παναιτωλικός σώθηκε στο παρά πέντε, κερδίζοντας στο τέλος Μαΐου την Ξάνθη με την ψυχή στο στόμα. Από την επόμενη η σκούπα πήρε πολλούς…

Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Αζάντι, Ματσόλα, Ντάλσιο, Αριγίμπι, Τζανακάκης, Παρράς, Εντινγκά, Γιάκολις, Καλατζής, έφυγαν. Ο Κωνσταντόπουλος πωλήθηκε στο Βέλγιο. Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης, Μανθάτης, μπήκαν στο περιθώριο.

Σχεδόν δύο ενδεκάδες παικτών αποτελούν παρελθόν. Το ίδιο και το προπονητικό επιτελείο. Αναμενόμενο να συμβεί, αφού έπρεπε να αλλάξουν πολλά για να μην ξαναζήσει ο Παναιτωλικός όσα έζησε την τελευταία διετία.

Νέος προπονητής και συνεργάτες, αλλά και μια ολόκληρη ενδεκάδα παικτών ήρθαν από τον Ιούνιο: Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Βαρόνε, Λούι, Κορνέλιους, Φλόρες, Μόρσεϊ, Ζεστέντ. Συν ο Μπακαδήμας που επέστρεψε και ο Παρδαλός που έγινε επαγγελματίας.

Ακριβώς μια ενδεκάδα είναι κι εκείνοι που παρέμειναν. Καρέλης, Βέργος, Μπαρμπόσα, Ντίας, Ντουάρτε, Περέιρα, Μελίσσας, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας. Επέστρεψαν και οι δανεικοί Φυτόπουλος – Σκιαδάς – Μπελεβώνης Χρ.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές. Στα φιλικά ο Παναιτωλικός έδειξε ότι μπορεί να αφήσει οριστικά στο παρελθόν τις κακές σεζόν. Να ανασυνταχτεί και να επαναφέρει τα χαμόγελα. Σε λίγες μέρες ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος, θέλοντας να επιβεβαιώσει τις υποσχέσεις που δίνει έως τώρα.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ