Η Φλόγα στην κορυφή

Η Φλόγα Παλαιομάνινας νίκησε 1-0 τον Παναμβρακικό Μπούκας και τον «έπιασε» στην 1η θέση της βαθμολογίας των Play-off της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΑ. Το γκολ που έδωσε τη νίκη στη Φλόγα πέτυχε στο 7’ ο Νταλαπέρας.

Στη Ναύπακτο ο Ναυπακτιακός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη. Με γκολ του Καλαβρουζιώτη στο 85’ επικράτησε 1-0 της ΑΕ Μεσολογγίου και παρέμεινε «ζωντανός» στο κυνήγι των δύο πρωτοπόρων, βρισκόμενος πλέον ένα βαθμό πίσω τους.

Έτσι στα μισά της διαδικασίας ανάδειξης του πρωταθλητή η κατάσταση αντί να ξεκαθαρίζει, μάλλον μπερδεύεται περισσότερο. Μάλιστα την επόμενη Κυριακή οι σημερινοί αντίπαλοι θα βρεθούν αντιμέτωποι στην Αμφιλοχία και στο Μεσολόγγι αντίστοιχα.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Παναμβρακικός                7

Φλόγα Παλαιομάνινας     7

Ναυπακτιακός                  6

ΑΕ Μεσολογγίου              2

 

Την επόμενη Κυριακή για τη 4η αγωνιστική παίζουν:

Παναμβρακικός – Φλόγα Παλαιομάνινας

ΑΕ Μεσολογγίου – Ναυπακτιακός

 

Στα Play-out το τρίτο παιχνίδι ανάμεσα σε Απόλλωνα Δοκιμίου και ΑΟ Χάλκειας έληξε ισόπαλο 2-2, με τους γηπεδούχους να προηγούνται, στη συνέχεια να δέχονται δύο γκολ και τελικά να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις. Ο Απόλλωνας μένει στην κατηγορία και ο ΑΟ Χάλκειας ακολουθεί την Αναγέννηση Θέρμου, τον Αμφίλοχο και τον Άρη Αιτωλικού, που έπεσαν από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, στη Β’ κατηγορία.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ