Στη Σίτι ο Σούρερ

Το Ξενοδοχείο που διαμένει η Μάντσεστερ Σίτι επισκέφτηκε ο Γκάμπριελ Σούρερ με τον γιό του, σύμφωνα με όσα αναφέρει το SDNA:

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γκάμπριελ Σούρερ, αλλά και ο παλαίμαχος φορ του Παναθηναϊκού, Μλάντεν Πέτριτς επισκέφθηκαν την αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι και συνομίλησαν με τους σούπερ σταρ των «Πολιτών».

Τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η κάτοχος του Champions League είναι δρακόντεια, καθώς αστυνομικές δυνάμεις αλλά και σεκιούριτι βρίσκονται επί ποδός όλο το 24ωρο.

Παρά την περιορισμένη πρόσβαση, ο προπονητής του Παναιτωλικού, αλλά και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Γκάμπριελ Σούρερ, όπως επίσης και ο Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος αγωνίστηκε για μια διετία στον Παναθηναϊκό κατάφεραν να συναντήσουν μέλη της αποστολής των «Πολιτών».

Ο άλλοτε επιθετικός του «Τριφυλλιού», ο οποίος πλέον κάνει καριέρα ως ποδοσφαιρικός αναλυτής σε ματς της Premier League για λογαριασμό του γερμανικού SkySports είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Ματέο Κόβατσιτς. Μάλιστα, ο Πέτριτς συνοδευόμενος από την οικογένεια του συνάντησε τον Έρλινγκ Χάαλαντ και φωτογραφήθηκε μαζί του.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ