Αλλάξτε το!

Αυτό που είδαμε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια θέλει αλλαγή. Τον Παναιτωλικό να «καταπίνει» τη Λαμία στο α’ ημίχρονο, με δύο γκολ, ευκαιρίες, υπεροχή. Και στο τέλος να φεύγει με σκυμμένο κεφάλι, έχοντας πληρώσει τραγικά λάθη που δεν γίνονται ούτε στο παιδικό πρωτάθλημα.

Τον Παναιτωλικό που βρέθηκε πίσω στο σκορ με τον Ολυμπιακό και έβγαλε αντίδραση ισοφαρίζοντας και δείχνοντας ότι είναι ανταγωνιστικός και μπορεί να διεκδικήσει το παιχνίδι. Και μέσα σε πέντε λεπτά να κάνει χαρακίρι με τραγικά λάθη, για να φύγει ξανά με σκυμμένο κεφάλι και τεσσάρα στην πλάτη.

Επιτέλους, αλλάξτε το αυτό το μοτίβο! Δεν αξίζει στον Παναιτωλικό τέτοια πορεία. Δεν μπορούμε να βλέπουμε σε κάθε αγώνα, λάθη, λάθη, λάθη. Δεν μπορεί να βρίσκεται στην παρέα των ομάδων που το ένα πόδι τους πατάει στη Β’ Εθνική.

Βρέστε τον τρόπο να διορθώσετε ότι χρειάζεται για να δούμε και την Κυριακή στην Τρίπολη και στη συνέχεια της σεζόν, τον Παναιτωλικό που θέλει να βλέπει ο κόσμος του. Όχι μια μίζερη ομάδα. Αλλάξτε το από σήμερα…

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

  1. Αυτός που πρέπει να αλλάξει νοοτροπία και τρόπο συμπεριφοράς απέναντι στους ποδοσφαιριστές είναι ο πρόεδρος με τον μεγαλομέτοχο να πάψουν να τους συμπεριφέρονται λες και είναι δημόσιοι υπάλληλοι και να τους εξηγήσουν ότι δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα σε ΑΕ και μάλιστα στην ελλαδα των μνημονίων του αλαφουζου του ζαμανη του κουγια και των άλλων υπερμαχων αξιών ηθικής .δεν θα καταπεσουν οι αξίες που πρεσβεύει ομάδα αν μείνουν και 3-4 μήνες απλήρωτοι και με διακανονισμό μετά αλλους τόσους για να έρθουν στα ίσια τους

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ