Αυτές είναι οι τρεις εμφανίσεις

Ο Παναιτωλικός έδωσε στη δημοσιότητα τις τρεις εμφανίσεις της νέας αγωνιστικής σεζόν. Και οι τρεις έχουν ένα ιδιαίτερο συμβολισμό και συνοδεύονται από αντίστοιχο σλόγκαν. Η κύρια εμφάνιση είχε ήδη παρουσιαστεί και βασίζεται στη φανέλα της δεκαετίας του ’70. Η δεύτερη έχει δέκα κίτρινες ρίγες, όσα και τα χρόνια που αγωνίζεται στη Super League. Η ουδέτερη είναι πράσινη, χρώμα που προέρχεται από την ανάμιξη κίτρινου-μπλε:

ΚίτρινηΜε σεβασμό στην ιστορία

Είναι η φανέλα που καθιερώθηκε τη δεκαετία του ’70. Με αυτή ο Παναιτωλικός κατέκτησε την πρώτη άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, με αυτή αγωνίστηκε δύο σεζόν στην Α’ Εθνική. Επιλέχθηκε να είναι φέτος η κύρια φανέλα, για να μας θυμίζει τη μεγάλη ιστορία του Συλλόγου μας.

Ριγέ10 χρόνια στη SL

Η ριγέ φανέλα προτιμήθηκε πολλές φορές την τελευταία δεκαετία. Με τη συμπλήρωση 10 χρόνων στη Super League η φανέλα με τις 10 κίτρινες ρίγες θα είναι η δεύτερη επιλογή για εφέτος. Μια δεκαετία με τον Παναιτωλικό στις κορυφαίες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ουδέτερη – Το κίτρινο το μπλε, όλοι εμείς ολέ, ολέ!

Η μίξη των βασικών χρωμάτων του Συλλόγου μας, δίνει το πράσινο. Ο συνδυασμός του κίτρινου και του μπλε, οδηγεί στην χρωματική αποτύπωση της τρίτης φανέλας, της ουδέτερης. Ο συμβολισμός της ενότητας μέσα από τη χρωματική σύνθεση, όπως προτρέπει ο στίχος στον ύμνο του Παναιτωλικού, που συνέθεσε ο αείμνηστος μουσουργός και ποδοσφαιριστής Τάκης Παπαποστόλου: «Το κίτρινο, το μπλε, όλοι εμείς ολέ ολέ!»

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ