Γαλανόλευκη ενδεκάδα

Με εκείνους που έμειναν από πέρσι και όσους ήρθαν ως μεταγραφική προσθήκη, το ρόστερ του Παναιτωλικού αυτή τη στιγμή διαθέτει 23 ποδοσφαιριστές. Σχεδόν οι μισοί (11) απ’ αυτούς είναι Έλληνες.

Το σημαντικό είναι πως δεν πρόκειται για παίκτες που απλώς συμπληρώνουν το δυναμικό της ομάδας, μιας και όλοι τους έχουν ήδη συμμετοχές στη Super League. Όλοι. Μάλιστα οι 7 στους 11 προέρχονται από την Ακαδημία του Παναιτωλικού.

Ας αρχίσουμε απ’ αυτούς: Καββαδίας, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Μαλής, Μπελεβώνης, Παρράς, Τσιγγάρας. Ένας ήρθε από τον Γενάρη: Τζανακάκης. Και άλλοι τρεις πρόσφατα: Βέργος, Καρασαλίδης, Μελίσσας.

Οι υπόλοιπες καλοκαιρινές μεταγραφές αφορούν Αργεντινούς: Μάζουρεκ, Ματσόλα, Μεντόσα, Περέιρα. Προσθέτοντας τον συμπατριώτη τους Άλβαρες που συνάντησαν εδώ, η… παροικία των Αργεντινών είναι η 2η (μετά την Ελληνική) εθνικότητα στην ομάδα, με 5 παίκτες

Από την Πορτογαλία είναι οι Ντάλσιο, Ντουάρτε, από την Αυστρία ο Κνετ, από τη Σουηδία ο Σιέστεντ, από την Αγγλία (με καταγωγή από την Αλγερία) ο Ταχάρ, από τις ΗΠΑ (με καταγωγή από τη Νιγηρία) ο Αριγίμπι και από την Ουρουγουάη ο αρχηγός Χόρχε Ντίας.

Μοιράσου το: