Γιατί δεν έβαλε και Σιδηρόπουλο;

Και μόνο από στατιστικής άποψης να το δεις, προκαλεί μεγάλη εντύπωση. Πώς γίνεται να ορίζεται κάποιος πρώτος διαιτητής δύο φορές και στις δύο στο ίδιο γήπεδο;

Ο Τσακαλίδης από την ΕΠΣ Χαλκιδικής μπήκε το καλοκαίρι στους πίνακες και έως τώρα πήρε δύο ορισμούς. Την 1η αγωνιστική στο Παναιτωλικός – Αστέρας. Την 5η αγωνιστική στο Παναιτωλικός – ΑΕΚ!

Πάμε τώρα στο άλλο περίεργο της υπόθεσης. Πώς γίνεται στο 3ο εντός έδρας παιχνίδι μιας ομάδας, πρωταγωνιστικό ρόλο να αναλαμβάνουν οι διαιτητές των δύο πρώτων; Ο Τσακαλίδης που αναφέραμε ήδη και ο Κουμπαράκης (ως VAR αύριο) που στο Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ έκανε όργια.

Και οι δύο προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις. Βγήκε έντονη δυσαρέσκεια από πλευράς Παναιτωλικού, αλλά (πέραν αυτής) υπήρξε καθολική παραδοχή (ΜΜΕ και κριτικών) ότι απέτυχαν. Ο Κλάτενμπεργκ δεν τους βάζει σε κάποιο άλλο ματς, αλλά τους στέλνει ξανά στο Αγρίνιο. Όπου είναι δεδομένη η δυσαρέσκεια που έχουν δημιουργήσει με την προηγούμενη παρουσία τους.

Ο Άγγλος ή ζει στον κόσμο του ή θέλει να προκαλέσει. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Το κάνει με τέτοιο τρόπο που είναι σαν να λέει «πείτε και ευχαριστώ που δεν έβαλα και 4ο τον Σιδηρόπουλο»…

Μοιράσου το: