Επιταγή και υλικό στο Νοσοκομείο

Η προσπάθεια Παναιτωλικού – Αχελώος TV να ενεργοποιήσουν την κοινωνία και να ενισχύσουν τις δομές Υγείας του νομού, ολοκληρώθηκε με την παράδοση της επιταγής με το ποσό που συγκεντρώθηκε στον Τηλεμαραθώνιο, καθώς και το υλικό που προσέφεραν εταιρίες. Η παράδοση έγινε σήμερα στο διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου και ακολούθησε η σχετική ανακοίνωση:

Η πρωτοβουλία για την ενίσχυση των δομών Υγείας της Αιτωλοακαρνανίας με τον Τηλεμαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31.05.2020, ανέδειξε τις κοινωνικές ευαισθησίες των Αιτωλοακαρνάνων, που συνεισέφεραν στην προσπάθεια συμμετέχοντας στην αιμοδοσία, καταθέτοντας χρήματα στον ειδικό λογαριασμό και προσφέροντας υγειονομικό υλικό.

Σήμερα, αντιπροσωπία αποτελούμενη από το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Γ. Σωτηρόπουλο, τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Π. Στεργίου και τον ιδιοκτήτη του ΑΧΕΛΩΟΣ TV Κ. Μπόκα, παρέδωσε στον διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου Α. Τσώλη, επιταγή με το ποσό που συγκεντρώθηκε καθώς και το υγειονομικό υλικό που προσφέρθηκε.

Οφείλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας σε όσους έκαναν δική τους υπόθεση αυτή την ιδέα. Τη διοίκηση και το προσωπικό του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού ΑΧΕΛΩΟΣ TV. Την Εκκλησία, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, Φορείς, Ενώσεις, Συλλόγους, Οργανισμούς, ομάδες Εθελοντισμού, Μέσα Ενημέρωσης, ανθρώπους του πολιτισμού και όλους τους πολίτες που κινητοποιήθηκαν, στήριξαν, συμμετείχαν στις δράσεις που αναπτύχθηκαν: Αιμοδοσία, συγκέντρωση χρημάτων, συγκέντρωση υγειονομικού υλικού.

Η μεγάλη συμμετοχή και η διάθεση προσφοράς που συνέβαλε αποφασιστικά στην εκπλήρωση των στόχων της πρωτοβουλίας, έστειλε μήνυμα ενότητας και ελπίδας, ότι όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνία μας.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ