Θα πέσουν στο κενό…

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι warriors με αφορμή τη στάση της αστυνομίας στην πρώτη τους παρουσία στο γήπεδο, αλλά και τη δικογραφία που σχηματίστηκε κατά τεσσάρων οπαδών για πυρσούς που άναψαν πριν τρία χρόνια. Κάνουν λόγο για εκδικητική μανία και εκφοβισμούς που θα πέσουν στο κενό:

“Ένα απόγευμα από τα παλιά είχαμε την τύχη να ζήσουμε όσοι βρεθήκαμε στο γήπεδο το Σάββατο 26/8 στο πρώτο εντός έδρας αγώνα του Παναιτωλικού μας. Είδαμε επιτέλους μια όμορφη γηπεδική ατμόσφαιρα που τόσο μας είχε λείψει και μια ομάδα ψυχωμένη, ένα με τον κόσμο, να τα δίνει όλα.
Απ ότι φαίνεται όμως δεν χάρηκαν όλοι μ’ αυτή την εξέλιξη. Κάποια πράγματα, δυστυχώς, δεν αλλάζουν… και δεν αναφερόμαστε σε κάποιους ελάχιστους γραφικούς και εγκάθετους αλλά σε κάποιους άλλους που ο αντικοινωνικός τους ρόλος είναι γνωστός εδώ και χρόνια και δεν είναι άλλοι από τους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. Πιο συγκεκριμένα λοιπόν πριν την έναρξη του εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο επέδειξαν προκλητικότατη συμπεριφορά κατά την είσοδο τόσο των μελών μας όσο και του υπόλοιπου κόσμου στις θύρες του πετάλου, έχοντας καθαρά σαν στόχο να δημιουργήσουν από το πουθενά ένταση.
Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εδώ… Λίγες μέρες αργότερα, φρόντισαν να ενημερώσουν 4 αρκετά ενεργά μέλη του συνδέσμου μας ότι κατηγορούνται για το άναμμα πυρσών (!) στον αγώνα με τον Πας Γιάννινα τον Ιανουάριο του 2015 (!!!) Μετά από 2,5 χρόνια και ενώ τόσο καιρό η δικογραφία ήταν έτοιμη, όλως τυχαίως στάλθηκε 4 μέρες μετά την επιστροφή μας. Σε ένα γήπεδο που έχουν αναφτεί άπειροι πυρσοί και καπνογόνα εδώ και χρόνια από χιλιάδες οπαδούς του Παναιτωλικού με σκοπό την δημιουργία ατμόσφαιρας και μόνο, η αστυνομία του Αγρινίου είδε μόνο τους 4 και το θυμήθηκε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
Γνωστοποιούμε λοιπόν, σε όλο τον κόσμο ότι η εκδικητική τους μανία δεν μας τρομάζει, αφού μας είναι από παλιά γνωστή και ότι οι εκφοβισμοί τους θα πέσουν στο κενό καθώς δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ούτε βήμα πίσω.
Η άνιση μεταχείριση που έχουμε διαχρονικά υποστεί, εντάσσεται σε ένα οργανωμένο σχέδιο ποινικοποίησης του οπαδικού κινήματος και της ακόμα μεγαλύτερης υποβάθμισης του δύσμοιρου ελληνικού ποδοσφαίρου. Εκτός κι αν βρίσκει κάποιος λογικό το να κατηγορούνται επιλεκτικά οπαδοί για το σπουδαίο έγκλημα των καπνογόνων (τα οποία δεν πετάχτηκαν ποτέ εντός γηπέδου) την ίδια ώρα που λαθρέμποροι, ναρκέμποροι, δολοφόνοι και λοιπά καθάρματα ”διδάσκουν ήθος”. Πάντα στην Ελλάδα για όλα φταίνε οι οπαδοί και κανείς άλλος.

ΥΓ. Ανεξιχνίαστες ανθρωποκτονίες, ανεξιχνίαστες ληστείες… Συγχαρητήρια, βρήκατε τους εγκληματίες!”

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ