Νέα κίνηση ανθρωπιάς!

Ο Παναιτωλικός μπήκε μπροστά και έκανε τη διαφορά με τις πρωτοβουλίες που πήρε το Σάββατο. Το σκίτσο του Χρ. Παπανίκου που συγκλόνισε το πανελλήνιο και το όνομα ΑΛΚΗΣ στις φανέλες όλων των παικτων του. Σήμερα δίνει συνέχεια ανακοινώνοντας μια ακόμα σημαντική κίνηση ανθρωπιάς. Βγάζει σε δημοπρασία όλο αυτό το υλικό και τα έσοδα τα διαθέτει σε Σωματείο που φιλοξενεί παιδιά στην πόλη που γεννήθηκε και κηδεύτηκε ο άτυχος Άλκης. Στη Βέροια. Έτσι ο καθένας μπορεί να αποκτήσει μια φανέλα και να ενισχύσει παιδιά που έχουν ανάγκη. Αλλά και να συμμετάσχει σ’ αυτό το κύμα κατά της βίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ανάλαβε την πρωτοβουλία να στείλει ηχηρό μήνυμα κατά της βίας, μετά την δολοφονία ενός ακόμα φιλάθλου, του Άλκη Καμπανού. Με την ανάρτηση σχετικού σκίτσου του Αγρινιώτη σκιτσογράφου Χρήστου Παπανίκου στα social media της ομάδας και σε πανό στο γήπεδο, όπως επίσης με την απόφαση να αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές μας στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με φανέλες στις οποίες αντί των ονομάτων τους αναγράφονταν το όνομα ΑΛΚΗΣ.

Η πρωτοβουλία έτυχε καθολικής αποδοχής και μεγάλης ανταπόκρισης. Θέλοντας να κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς την ίδια κατεύθυνση που ακολουθούμε ως Γυμναστικός Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος σχεδόν έναν αιώνα, θα προχωρήσουμε σε δημοπράτηση όλου του υλικού που χρησιμοποιήθηκε (πανό, φανέλες ποδοσφαιριστών με τις υπογραφές τους) μέσω του Charityidols προκειμένου όσοι εκδήλωσαν πρόθεση να αποκτήσουν το υλικό, να μπορέσουν να το πράξουν. Λεπτομέρειες που αφορούν τη διαδικασία θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την δημοπρασία θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Πρωτοβουλία για το Παιδί – Σπίτι της Βεργίνας» που είναι ξενώνας οικογενειακού χαρακτήρα, για τη μακροχρόνια φιλοξενία παιδιών σε κίνδυνο. Εδρεύει στη Βέροια, την πόλη που γεννήθηκε και αναπαύεται πλέον ο Άλκης.

Καλούμε όλους να συμμετάσχουν στη δημοπρασία και να ενισχύσουμε το στόχο. Αλλά ταυτόχρονα να στείλουμε (για μια ακόμα φορά) ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ