Οριστικό: Αναβάλλεται το πρωτάθλημα!

Τις προηγούμενες μέρες ήταν σχεδόν σίγουρο, αλλά πλέον είναι δεδομένο. Το πρωτάθλημα της Super League δεν θα αρχίσει όπως είχε προγραμματιστεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Αναμένονταν η επίσημη ανακοίνωση της απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, αλλά πριν δημοσιοποιηθεί, η ΔΕΑΒ και η Αστυνομία εισηγήθηκαν να μην ξεκινήσει για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με το άρθρο 5 του νόμου 4049/12.

Ο κ. Κοντονής προσκόμισε στη ΔΕΑΒ:

  1. Την επιστολή του προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου Αθηνών Σπ. Γεωργουλέα, και την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, που θεωρεί ότι η απόφαση της ΕΠΟ να αλλάξει του τακτικούς δικαστές μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας κινείται στα όρια της αυθαιρεσίας καλώντας τους δικαστές να μην δεχθούν να μετακινηθούν, όπως η απόφαση της ΕΠΟ ορίζει.
  2. Τις ανακοινώσεις των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που διαμαρτύρονται για τις επιλογές διαιτητών Σούπερ Λίγκας που έκανε η ηγεσία της ΕΠΟ και με οξείς φράσεις δηλώνουν ότι δεν προτίθενται να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα.

 

Η εισήγηση είναι αρκετή για να ματαιώσει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα και διευκολύνει τον Υφυπουργό στην υλοποίηση της απόφασης που έχει πάρει. Οπότε, πρωτάθλημα δεν θα δούμε σύντομα…

 

Μοιράσου το: