Οριστικό: Αναβάλλεται το πρωτάθλημα!

Τις προηγούμενες μέρες ήταν σχεδόν σίγουρο, αλλά πλέον είναι δεδομένο. Το πρωτάθλημα της Super League δεν θα αρχίσει όπως είχε προγραμματιστεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Αναμένονταν η επίσημη ανακοίνωση της απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, αλλά πριν δημοσιοποιηθεί, η ΔΕΑΒ και η Αστυνομία εισηγήθηκαν να μην ξεκινήσει για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με το άρθρο 5 του νόμου 4049/12.

Ο κ. Κοντονής προσκόμισε στη ΔΕΑΒ:

  1. Την επιστολή του προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου Αθηνών Σπ. Γεωργουλέα, και την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, που θεωρεί ότι η απόφαση της ΕΠΟ να αλλάξει του τακτικούς δικαστές μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας κινείται στα όρια της αυθαιρεσίας καλώντας τους δικαστές να μην δεχθούν να μετακινηθούν, όπως η απόφαση της ΕΠΟ ορίζει.
  2. Τις ανακοινώσεις των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που διαμαρτύρονται για τις επιλογές διαιτητών Σούπερ Λίγκας που έκανε η ηγεσία της ΕΠΟ και με οξείς φράσεις δηλώνουν ότι δεν προτίθενται να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα.

 

Η εισήγηση είναι αρκετή για να ματαιώσει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα και διευκολύνει τον Υφυπουργό στην υλοποίηση της απόφασης που έχει πάρει. Οπότε, πρωτάθλημα δεν θα δούμε σύντομα…

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ