Ο Παναιτωλικός στο πλευρό των γυναικών

Σιωπηρή πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην έμφυλη βία και στις γυναικοκτονίες πραγματοποίησαν γυναίκες του Αγρινίου σε κεντρικούς δρόμους της πόλης το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021. Δράση που στήριξε η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.

Στην ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής της ομάδας ΠΑΡΟΥΣΕΣ, αναφέρεται:

Οι ΠΑΡΟΥΣΕΣ, στον απολογισμό της χτεσινής βραδιάς, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας όλους σας που ήσασταν παρόντες και που βοηθήσατε  ποικιλοτρόπως  να πραγματοποιηθεί η δεύτερη δράση μας ενάντια στην έμφυλη βία και στις γυναικοκτονίες.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

– Την Κωνσταντίνα Παπαθανασίου  και τον Παύλο  Μπερμπερίδη που μας καθήλωσαν με την ερμηνεία του τραγουδιού «Τα νέα της Αλεξάνδρας reclaim».

-Τους χορηγούς μας: ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, Πολυχώρο ΕΜΙΛΕΟΝ και   ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΦΙΡΜΑ.

-Τους Δημοσιογράφους και φωτογράφους του τοπικού τύπου, των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης και των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών για την αμέριστη υποστήριξή τους.

Θα θέλαμε να κάνουμε ειδική μνεία στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του 5ο και 6ο ΓΕΛ Αγρινίου και του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Αγρινίου για την ενεργή συμμέτοχή τους και με την ιδιότητά τους ως  Πρεσβευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η αλληλεπίδραση και η παρουσία τους απέδειξαν την έμπρακτη  ευαισθητοποίηση και   ενδυνάμωση μέσω των παιδαγωγικών παρεμβάσεων.

Η χτεσινή εκκωφαντική «σιωπή» όλων μας, φώναξε όσα πρέπει να γίνουν.

Αγρίνιο, 14-11-2021

Η συντονιστική επιτροπή της ομάδας ΠΑΡΟΥΣΕΣ.

Πασιούλα Καρακώστα

Κατερίνα Κιτσάκη

Βανέσα Μιμμή

Κατερίνα Πελέκη

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ