Παραδίδει… μαθήματα για δανεικούς, άδειες, «προπονητές»;

Την πίκρα από την ήττα στην Νέα Σμύρνη, που ήταν συνδυασμός της κακής εικόνας του Παναιτωλικού και της απαράδεκτης διαιτησίας του Αρετόπουλου, ήρθε να απαλύνει η ανακοίνωση του Πανιωνίου με το γέλιο που χάρισε απλόχερα!

Προφανώς οι άνθρωποι του «κυανέρυθρου» συλλόγου που συνέταξαν την ανακοίνωση (ή μήπως το έκαναν άλλοι;) νομίζουν ότι… προσγειώθηκαν οι Έλληνες φίλαθλοι σήμερα σε αυτή την χώρα ή ότι έχουν ανύπαρκτη μνήμη. Έτσι δεν είχαν κανένα ενδοιασμό να γράψουν με θράσος πως :

«Η πόρτα της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θα είναι πάντα ανοικτή γι αυτούς που θέλουν να μάθουν πως γίνεται να δημιουργείς μια ομάδα βασισμένη σε Ελληνες ποδοσφαιριστές, με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας της κατηγορίας, την οποία θαυμάζει όλη η Ελλάδα μέσω της τηλεόρασης και αποθεώνει στα πρωτοσέλιδά του ο Ελληνικός Τύπος».

Το ερώτημα πάντως που προκύπτει προς την ΠΑΕ της Νέας Σμύρνης είναι αν η… πόρτα της παραμένει ανοιχτή για να μάθουμε επίσης:

-Πως γίνεται κάθε χρόνο μια ομάδα να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα χωρίς άδεια.

-Πως γίνεται κάθε χρόνο μια ομάδα να είναι… χώρος συγκέντρωσης δανεικών.

-Πως γίνεται να μια ομάδα να… διοικείται αόρατα.

-Πως γίνεται η… εθιμοτυπική επίσκεψη στο καμαράκι των ρέφερι.

-Πως γίνεται μια ομάδα να έχει στον πάγκο της προπονητή που τον πληρώνει άλλη «μεγάλη» ομάδα.

-Πως γίνεται νυν και πρώην παράγοντες μιας ομάδας να κάνουν… πασαρέλα στις κασσέτες της ΕΥΠ.

Επειδή οι άνθρωποι του Παναιτωλικού έχουν… μαύρα μεσάνυχτα από όλα αυτά και προφανώς δεν έχουν την «συνταγή της επιτυχίας», έχει ενδιαφέρον αν η πόρτα του Πανιωνίου είναι ανοιχτή για απαντήσεις…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ