Παραιτήθηκε από την ΠΑΕ

Με ανακοίνωσή του ο Παναιτωλικός κάνει γνωστή την παραίτηση του Κώστα Γιωτόπουλου, λόγω των υποχρεώσεων που έχει ως προπονητής (αναλαμβάνει τη Δόξα Καινούριου). Φιλοξενεί δηλώσεις του, ενώ τονίζεται πως η συνεργασία θα συνεχιστεί καθώς είναι ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών. Άξια αναφοράς είναι και η τελευταία παράγραφος της ανακοίνωσης, περί “αξιοπιστίας και ανεξαρτησίας” του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού, που προφανώς έχει να κάνει με τα όσα συνέβησαν στις πρόσφατες εκλογές της Ένωσης.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναιτωλικός Κώστας Γιωτόπουλος, υπέβαλε την παραίτησή του η οποία έγινε δεκτή. Στη δήλωσή του τόνισε: «Η ενασχόλησή μου, χρόνια τώρα, με την προπονητική και οι υποχρεώσεις που αυτή δημιουργεί, με ανάγκασαν να ζητήσω από τον πρόεδρο κ. Μπελεβώνη και τα μέλη του Δ.Σ. την κατανόησή τους στο αίτημά μου για αποχώρηση από μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουν απρόσκοπτα το σημαντικό έργο που παράγουν και θα βρίσκομαι πάντα στο πλευρό τους. Τους ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία που είχαμε και είμαι σίγουρος πως ο Παναιτωλικός μπορεί να συνεχίσει την πορεία που τον κάνει ξεχωριστό στο Ελληνικό ποδόσφαιρο».

Η διοίκηση της ΠΑΕ εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Κώστα Γιωτόπουλο για τις υπηρεσίες που προσέφερε και του εύχεται κάθε επιτυχία. Τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και από το θεσμικό ρόλο του ως πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου, η συνεργασία μας είναι πολυετής και θα έχει ανάλογη συνέχεια. Με κοινό στόχο τη βελτίωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αιτωλοακαρνανίας, το οποίο σήμερα -όσο ποτέ άλλοτε- έχει ανάγκη σοβαρών παρεμβάσεων για την αποκατάσταση της αξιοπιστίας, της ανεξαρτησίας και της προόδου του.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ