Άλλος Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός που είδαμε στην Τούμπα ήταν διαφορετικός απ’ αυτόν που βλέπαμε στα φιλικά και αγνώριστος σε σχέση με αυτά που περιμέναμε να δούμε στο πρώτο επίσημο ματς, απέναντι στον πολύ καλό ΠΑΟΚ. Κι αυτός που θα δούμε την Κυριακή στο Περιστέρι, πρέπει να είναι εντελώς διαφορετικός. Προς το καλύτερο βέβαια. Αυτό επεσήμανε στην ομιλία του στους παίκτες ο Γιάννης Ματζουράκης: “Μας αιφνιδιάσατε όλους. Δεν περίμενα τέτοια εικόνα…”. Προφανώς το έμπειρος τεχνικός της ομάδας, δεν θα περιοριστεί σε διαπιστώσεις. Αναμένεται να κάνει τις δικές τους παρεμβάσεις, ώστε ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι να είναι… Παναιτωλικός.

Ένας τομέας είναι ο τρόπος που θα παραταχτεί η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και η τακτική που θα ακολουθήσει. Άλλο ΠΑΟΚ, άλλο Ατρόμητος. Την Κυριακή οφείλει να διεκδικήσει αποτέλεσμα κόντρα στον Ατρόμητο, που μετά την τριάρα στα Γιάννενα, περνάει ένα διάστημα τρικυμίας. Ένας δεύτερος τομέας στον οποίο ο Ματζούρ θα επέμβει, είναι των προσώπων. Κάποιοι δεν ανταποκρίθηκαν στο ρόλο τους. Κάποιοι άλλοι έδειξαν πιο ικανοί. Για παράδειγμα η ταχύτητα του Κλέσιο και η ποιότητα του Λεντέσμα, είναι στοιχεία που δεν περνούν απαρατήρητα. Οι δύο παίκτες μπήκαν στο β΄ημίχρονο συμμόρφωσαν την κατάσταση και ταυτόχρονα έδωσαν μήνυμα ότι είναι χρήσιμοι στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας.

Στις προπονήσεις που θα γίνουν σήμερα, αύριο και το Σάββατο, ο Ματζουράκης έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει την αγωνιστική κατάσταση κάθε ποδοσφαιριστή, να δουλέψει για να βελτιώσει αδυναμίες και την Κυριακή να παρουσιάσει έναν Παναιτωλικό πιο ανταγωνιστικό. Ομάδα που θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ