Έβγαλε τα δύσκολα

Εκ πρώτης όψης ο Παναιτωλικός φαίνεται να έβγαλε τα δύσκολα. Γιατί, η έως τώρα πορεία του στο πρωτάθλημα ήταν ομολογουμένως πολύ δύσκολη. Και η συγκομιδή των 5 βαθμών είναι πολύ πάνω απ’ τη βάση. Πρώτα απ’ όλα είχε τρία στα τέσσερα παιχνίδια του εκτός έδρας. Και το μόνο που έδωσε στο Αγρίνιο ήταν με τον Παναθηναϊκό που έχει το απόλυτο στα δικά του παιχνίδια. Σε όλα, εκτός απ’ αυτό με τον Παναιτωλικό. Το μόνο που δεν κέρδισε.

Σ’ αυτή την τετράδα τα καναρίνια έπαιξαν με δύο απ’ τις τέσσερις μεγάλες ομάδες, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Επίσης έπαιξαν εκτός έδρας με δύο ομάδες που πέρσι τερμάτισαν ψηλότερα στη βαθμολογία, τον Ατρόμητο και τον Πλατανιά. Κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία του στο Περιστέρι και πήρε βαθμό στα Χανιά.

Ναι, έβγαλε τα (πρώτα) δύσκολα με το πρόγραμμα που είχε. Και τώρα θα αντιμετωπίσει ομάδες που θεωρητικά είναι κατώτερου βεληνεκούς. Ταυτόχρονα θα ισορροπήσει και το πρόγραμμα με εντός – εκτός αγώνες. Παίζει με Κέρκυρα στο Αγρίνιο, πάει Λιβαδειά και έρχονται ΠΑΣ Γιάννινα και Λάρισα.

Σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι το πρόγραμμα ή η δυναμικότητα των αντιπάλων θα του εξασφαλίσει το 4 στα 4. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να μοχθήσεις να κερδίσεις ακόμα και τον πιο αδύναμο αντίπαλο. Πολλά τα παραδείγματα που το αποδεικνύουν. Μετά το σημερινό ρεπό αρχίζει η δουλειά για τον αγώνα του Σαββάτου με την Κέρκυρα. Στον οποίο ο Παναιτωλικός είναι αναγκασμένος να παίξει (για πρώτη φορά φέτος) για ένα αποτέλεσμα: Τη νίκη.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ