Έκλεισε Κολοβό για “δεκάρι”

Ο Δημήτρης Κολοβός είναι έτοιμος να ντυθεί στα κυανοκίτρινα! Ο διεθνής μέσος έρχεται Αγρίνιο έχοντας συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό.

Έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό. Επίσης, στην Κυπριακή Ομόνοια, στη Μέχελεν του Βελγίου και από το καλοκαίρι του 2020 στη Σέριφ της Μολδαβίας (συμπαίκτης του Νταγκό), με την οποία είχε 49 συμμετοχές με 16 γκολ – 14 ασίστ και πολύ καλή πορεία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με αποκορύφωμα το «διπλό» στο Μπερναμπέου κόντρα στη Ρεάλ τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Τον Ιανουάριο πήγε στην Τουρκία για λογαριασμό της Κοτσαέλισπορ με την οποία είχε 14 συμμετοχές, 2 γκολ, 3 ασίστ. Έμεινε ελεύθερος στο τέλος Ιουλίου και μπήκε από τότε στα υπόψη του Παναιτωλικού.

Είναι 29 χρονών, αγωνίζεται κυρίως ως «δεκάρι» αλλά έχει χρησιμοποιηθεί και στα άκρα της επίθεσης. Έχει 9 συμμετοχές με την Εθνική ανδρών σκοράροντας τον Μάρτη του 2019 στη Βοσνία, όπου ισοφάρισε στο τελικό 2-2 για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ