Έκλεισε με Σονκό!

Ο παλιός συμπαίκτης του στη Ρόντα ο Ιντρίσα Σονκό είναι ο βοηθός που επέλεξε ο Γιάννης Αναστασίου για να συμπληρώσει το τεχνικό του επιτελείο του Παναιτωλικού. Γεννημένος στη Γκαμπόν υπήρξε διεθνής στη χώρα του, ενώ είχε και ένα πέρασμα από την Ελλάδα το 2007 αγωνιζόμενος στην Ξάνθη.

Ο Σονκό καλύπτει το κενό της αποχώρησης του Στιβ Ρούτερ, ενώ νωρίτερα τη θέση του Κώστα Παγανιά πήρε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Συνεχίζουν ο βοηθός Γιώργος Λαγκαδίτης και ο γυμναστής Κώστας Κωνσταντόπουλος.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη σύνθεση του τεχνικού επιτελείου για τη νέα αγωνιστική περίοδο:

Ολοκληρώθηκε η σύνθεση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας με επικεφαλής τον Γιάννη Αναστασίου. Βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο Ιντρίσα Σονκό (Edrissa Sonko) συμπαίκτης του στην Ρόντα, που πέρασε το 2007 από τη χώρα μας ως ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, διεθνής με την Γκάμπια.

Νέο μέλος είναι και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος που αναλαμβάνει την εκγύμναση των τερματοφυλάκων. Με συμμετοχές ως ποδοσφαιριστής σε Καλαμάτα, Κέρκυρα, ΑΕΚ και πολυετή καριέρα στα γήπεδα της Βρετανίας, εργάστηκε την τελευταία διετία σε αντίστοιχο πόστο στη Χάρτλπουλ.

Παραμένουν στο τεχνικό επιτελείο ο βοηθός προπονητή – αναλυτής Γιώργος Λαγκαδίτης και ο προπονητής φυσικής κατάστασης Κώστας Κωνσταντόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ