Έτσι θα είναι το σκέπαστρο

To Agrinio-sports σας ενημέρωσε χθες για την απόφαση του Φώτη Κωστούλα να προχωρήσει στην τοποθέτηση σκέπαστρου στο πέταλο του γηπέδου. Σήμερα σας παρουσιάζουμε μακέτες του έργου.

Η Τεχνική Εταιρία Καψάλης «τρέχει» τις διαδικασίες και ο Παναγιώτης Καψάλης αναφέρεται στις ενέργειες που γίνονται: «Βρισκόμαστε στη διαδικασία αδειοδότησης, ετοιμάζοντας σχέδια, μελέτες, εκθέσεις, που πρέπει να κατατεθούν αρχικά στο Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής. Είναι μια πολύπλοκη διαδικασία, αφού πρέπει να εγκριθούν από έξι επιτροπές συνολικά. Γίνεται όλη η διαδικασία από την αρχή. Αυτό που το 2011 είχε φτάσει κοντά στην ολοκλήρωσή του και απαιτούνταν απλά κάποιες υπογραφές, τώρα απαιτεί ξανά πολύ δουλειά και χρόνο, αφού η διαδικασία έχει γίνει περισσότερο πολύπλοκη».

Το διάστημα που θα χρειαστεί μέχρι την έναρξη των έργων, είναι ακόμα νωρίς να προσδιορίσει: «Δίνουμε μάχες για να προλάβουμε. Στόχος μας είναι στις αρχές του καλοκαιριού να έχουμε τις άδειες. Σε ότι αφορά τα έργα, θα χρειαστεί περισσότερο από ένας μήνας για την τοποθέτηση του σκέπαστρου».

skep3 skep2 skep1

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ