Ήττα από τον πιο «έτοιμο» ΠΑΣ

Με σκορ 1-0 ηττήθηκε σήμερα ο Παναιτωλικός στα Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι που έχουν ήδη τέσσερα επίσημα ματς στα πόδια τους έδειξαν… ένα κλικ που έτοιμοι, ωστόσο τα «καναρίνια» κατά διαστήματα έδειξαν καλά στοιχεία και άφησαν υποσχέσεις.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με διάταξη 4-2-3-1, που δεν «χάλασε» όταν ο Μάκος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και αντικαταστάθηκε από τον Βασιλούδη σχετικά νωρίς. Ο Κυριακίδης ήταν κάτω από τα γκολπόστ, οι Μύγας, Τσοκάνης στα άκρα της άμυνας αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, οι Κούσας, Ροντρίγκες στα στόπερ, οι Μάκος, Παπάζογλου ως ανασταλτικοί μέσοι, ο Φερέιρα μπροστά τους, οι Ουάρντα, Μουνιός στα άκρα της επίθεσης και ο Μαρκόφσκι στη κορυφή της.

Στο πρώτο δεκάλεπτο τα «καναρίνια» είχαν κατοχή της μπάλας και απείλησαν με ένα σουτ του Μάκου. Στο 21′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ όταν μετά από κόρνερ ο Σκόνδρας έστειλε τη μπάλα στη ρίζα της δοκού, ενώ στο 30′ και το 33′ οι Κούσας και Φερέιρα αντίστοιχα είχαν από μία καλή στιγμή. Στο 37′ ο Ουάρντα με έναν «κεραυνό» άγγιξε το γκολ, ενώ ο ΠΑΣ απείλησε ξανά με τον Καντέ λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Όπου παραλίγο να «ανάψουν τα αίματα» όταν οι Παπάζογλου και Καντέ είχαν μία αψιμαχία.

Με την έναρξη του δεύτερου μισού ο Γιάννης Ματζουράκης «γύρισε» το σύστημα σε 4-4-2, με την είσοδο του Τομανέ. Στο 50′ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Ουάρντα, ο Παπάζογλου πήρε τη κεφαλιά, η μπάλα βρήκε μεταξύ Μπουκουβάλα και δοκαριού, ενώ στην επαναφορά ο Τομανέ σούταρε και η μπάλα βγήκε πάλι κόρνερ. Αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή του Παναιτωλικού, που λίγο αργότερα (56′) απειλήθηκε από τον Γιάκο (ο Κυριακίδης αντέδρασε σωστά), ενώ στο 63′ ο Μαμπουλού μετά από σέντρα του Κόντε άνοιξε το σκορ.
Στη συνέχεια λόγω και των πολλών αλλαγών ο ρυθμός έπεσε, ωστόσο στο 80′ ο Ρόσα «άγγιξε» την ισοφάριση αλλά ο Περιστερίδης απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση φάουλ του.

Η σύνθεση της ομάδας ήταν η εξής: Κυριακίδης (64′ Κριστιάνο), Ροντρίγκεζ, Κούσας, Μουνιόζ (78′ Κουτρομάνος), Φερέιρα (46′ Τομανέ), Παπάζογλου (89′ Γιαννιώτης), Μάκος (λ.τ. 23′ Βασιλούδης, 57′ Ρότσα), Μαρκόφσκι (71′ Ρόσα), Τσοκάνης, Μύγας (67′ Μύγας), Ουάρντα.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ