Ήττα για μάθημα

Ο Πανιώνιος έβαλε stop στο σερί των θετικών αποτελεσμάτων του Παναιτωλικού στα φιλικά του καλοκαιριού κερδίζοντάς στον με 1-0. Αυτό που οδήγησε στην πρώτη ήττα δεν ήταν τόσο η απόδοση που έπιασε ο κυανέρυθρος μόνιμος «κακός δαίμονας», όσο η μέτρια μέρα των Αγρινιωτών, που παρουσιάστηκαν πολύ κατώτεροι σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες τους.

Ο Κυριακίδης ήταν ο τερματοφύλακας που ξεκίνησε τον αγώνα με τον Μιχάι και τον Άργκους στην άμυνα, τον Μαρινάκη και τον Ρότσα στα πλάγια. Στο κέντρο έπαιξαν ο Έρικσον με τον Πάουλο και μπροστά τους ο Μάζουρεκ. Ο Ουίλιαν δεξιά, ο Μανά αριστερά και ο Ντίας στην κορυφή, συνέθεταν το 4-2-3-1 του Δέλλα.

Δίχως φρεσκάδα, με ελάχιστες συνεργασίες, ο Παναιτωλικός έπεσε πάνω στο τείχος που είχε στήσει ο Πανιώνιος στη μεσαία γραμμή. Τα ατομικά λάθη ήταν αρκετά και σε ένα από αυτά (ο Πάουλο έχασε τη μπάλα στο κέντρο) οι γηπεδούχοι βγήκαν στην κόντρα και πέτυχαν το μοναδικό γκολ με τον Μασούρα στο 39’.

Ο Παναιτωλικός δεν άλλαξε ταχύτητα παρά τις αλλαγές που έγιναν στην εξέλιξη του αγώνα. Αν κάτι κρατάμε ως θετικό είναι η σταθερά καλή παρουσία του Έρικσον και η διάθεση κάποιων νεαρών στο β’. Τα αρνητικά ήταν πολλά και πρέπει να βελτιωθούν το επόμενο διάστημα. Και στις προπονήσεις και στα επόμενα φιλικά.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μανοΐλοβιτς, Κούρντι (76’ Παπαγεωργίου), Ντομίνγκες (79’ Μίκο), Ντε Ταντέο, Σταυρόπουλος, Κότσιτς (76’ Σαραμαντάς), Κεϊτά (70’ Τσιλούλης), Οικονομίδης (70’ Κόρμπος), Μασούρας (70’ Αλμπεργκ), Σπιριντόνοβιτς (58’ Σεράφ), Ντουρμισάι (70’ Καμαρά).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (46’ Γιαννακόπουλος), Μαρινάκης (75’ Μπελεβώνης), Ρότσα (46’ Τσοκάνης), Μιχάι (75’ Χαντάκιας), Ντίας (46’ Βασιλούδης), Άργκους (75’ Γιαννιώτης), Έρικσον (75’ Αγρόδημος), Μάρκος Πάουλο (70’ Νταλακούρας), Ουίλιαν (75’ Παρράς), Μάζουρεκ (46’ Λιάβας), Μανά (70’ Βακράκος).

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ