Αήττητος στο Αγρίνιο μετά από «διπλό»

Ξέχωρα από το πρώτο του «διπλό» στην Αττική σε επίπεδο «μεγάλης» κατηγορίας (Α’ Εθνικής ή Σούπερ Λιγκ), ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι κέρδισε μόλις για 9η φορά μακριά από το Αγρίνιο για την Σούπερ Λιγκ. Και τώρα θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό. Τα «καναρίνια» στις περισσότερες από τις προηγούμενες οκτώ φορές που προέρχονταν από εκτός έδρας νίκη, δεν έχασαν στο αμέσως επόμενο παιχνίδι τους. Την μοναδική τους ήττα ερχόμενοι από «διπλό» την γνώρισαν την σεζόν 2013/14, όταν επικράτησαν του Εργοτέλη στην Κρήτη (1-0) και μετά έχασαν με 2-1 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στις άλλες επτά φορές που έκαναν «διπλό», την αμέσως επόμενη αγωνιστική έπαιξαν στο Αγρίνιο.Κέρδισαν τα τέσσερα ματς, ενώ στα άλλα τρία παραχώρησαν ισοπαλία. Το 2011/12 μετά το 3-2 στην Κέρκυρα, έμειναν στο 2-2 με τον ΠΑΣ και μετά το 1-0 της Ξάνθης, επικράτησαν με 2-0 του Εργοτέλη. Το 2014/15 μετά το 2-1 στην Κέρκυρα έμειναν στην «λευκή» ισοπαλία με τον Λεβαδειακό, κάτι ανάλογο συνέβη με τον ΠΑΣ ύστερα από το 3-1 της Βέροιας, ενώ μετά το 2-1 της Τούμπας, επικράτησαν του Εργοτέλη με 4-0. Πέρσι ο Πανθρακικός έχασε 1-0 στο «κλουβί» μετά το 2-0 της Τρίπολης και η Καλλονή με 1-0 ύστερα από το 1-0 της Βέροιας.

Άρα τα «καναρίνια» δεν έχουν χάσει ποτέ εντός έδρας μετά από νίκη τους μακριά από το Αγρίνιο. Αύριο θα ξέρουμε αν η ιστορία θα… επαναληφθεί.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ