Αγώνας Europa League στο «κλουβί»!

Αγώνας του Europa League στο γήπεδο Παναιτωλικού; Μοιάζει με μακρινό όνειρο. Όλοι περιμένουν κάποια στιγμή η ομάδα του Αγρινίου να πάρει Ευρωπαϊκό εισιτήριο και να το δούμε κι αυτό.

Αγώνας του Europa League στο γήπεδο Παναιτωλικού και μάλιστα σε 15 μέρες; Με μια πρώτη ανάγνωση απαντάς ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Όμως, στο ερώτημα αυτό η απάντηση πιθανότατα να είναι ΝΑΙ!

Όπως είναι γνωστό ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει πολλές πιθανότητες μετά το 3-0 επί της Οντ (δίνει αύριο τον επαναληπτικό στη Νορβηγία) να περάσει στην επόμενη φάση, όπου αντιμετωπίζει την Άλκμααρ. Στις 28 Ιουλίου στην Ολλανδία, στις 4 Αυγούστου στην Ελλάδα. Αλλά οι «Ζωσιμάδες» δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για Ευρωπαϊκό παιχνίδι αυτής της φάσης και έτσι οι υπεύθυνοι του ΠΑΣ αναζητούν έδρα. Αρχικά εξέτασαν το γήπεδο Περιστερίου. Αλλά ψάχνουν και άλλο κοντινότερο στα Γιάννενα, για να μπορούν οι οπαδοί του να φτάσουν πιο εύκολα.

Θα ήθελαν πολύ να παίξουν με την Άλκμααρ στο Αγρίνιο. Ήρθαν σε επαφή με τους ανθρώπους του Παναιτωλικού (που δεν έχουν αντίρρηση) και κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Να σημειωθεί ότι το «κλουβί» του Αγρινίου σύμφωνα με την αδειοδότησή του, ανήκει στην κατηγορία που προβλέπεται για τέτοιους αγώνες. Απλά θα πρέπει κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ να κάνει επιτόπιο έλεγχο για να ανάψει το πράσινο φως. Και στις 4 Αυγούστου οι φίλαθλοι να δουν το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι που θα φιλοξενηθεί στο Αγρίνιο.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ