«Ακολουθήσαμε το πλάνο»

Για τη νίκη του Παναιτωλικού στο Ηράκλειο αλλά και τον Νίκο Καρέλη μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου μετά το 2-1 επί του ΟΦΗ. «Ηταν μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία ταλαιπωρημένη ομάδα. Ακολουθήσαμε το πλάνο, σκοράραμε, αλλά μετά σταματήσαμε να παίζουμε και δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο να μπει στο ματς, εκμεταλλευόμενος και την ατμόσφαιρα που έχει στην έδρα του. Θα το έπαιρνε αυτός που το ήθελε πιο πολύ, είχε περισσότερη ποιότητα και είναι σημαντικό ότι τα καταφέραμε. Είπα στα παιδιά ότι τέτοια ματς πρέπει να τα παίρνουμε», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Και συνέχισε. «Προσπαθούμε να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, ο Καρέλης είναι ο επιθετικός μας και αν είναι συγκεντρωμένος και το πιστεύει, θα βάλει γκολ γιατί το έχει».

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε σχολίασε ότι ««ήμασταν αποτελεσματικοί. Ο ΟΦΗ έχει μια καλή κυκλοφορία, όπως έχει τα τελευταία χρόνια. Προσπαθήσαμε να μην δώσουμε δικαιώματα στον αντίπαλο να απειλήσει και από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στην αντεπίθεση με την ταχύτητα κάποιων παικτών. Η ομάδα μας ήταν αποτελεσματική. Ο Παναιτωλικός έχει 7 βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές και τώρα συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι. Για εμάς είναι σημαντικό αυτό που ξεκινήσαμε από πέρυσι, να έχει η ομάδα μια φιλοσοφία και βάζοντας τις βάσεις να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Κλείνοντας ανέφερε πως «ήταν ένα παιχνίδι που δεν παίξαμε καλά αλλά πήραμε το μάξιμουμ. Είναι σημαντικό να μεγαλώνει η ομάδα, τώρα το που θα φτάσει θα το δούμε παιχνίδι με παιχνίδι. Όταν παίξαμε πέρυσι στο Αγρίνιο, είχαμε εκτός πολλούς κομβικούς παίκτες, έτσι είναι το ποδόσφαιρο ευτυχώς ή δυστυχώς».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ