Αλλάζει από σήμερα!

Η πορεία της ομάδας είχε δημιουργήσει έντονο προβληματισμό, αλλά χθες έπεσε στο ποτήρι η σταγόνα που το έκανε να ξεχειλίσει. Η νέα “τεσσάρα” από την ΑΕΚ δρομολογεί εξελίξεις στον Παναιτωλικό. Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα σε επίπεδο κορυφής (μεγαλομέτοχος – πρόεδρος) πάρθηκε η απόφαση για λήψη μέτρων.

Ακολούθησαν επαφές και συζητήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους, οι οποίες συνεχίζονται σήμερα. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του προέδρου Γεράσιμου Μπελεβώνη: «Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι, γιατί πιστεύαμε ότι ο φετινός Παναιτωλικός έχει δυνατότητες και προοπτική. Η πορεία της ομάδας και ειδικότερα τα τελευταία αποτελέσματα δείχνουν ότι εκτιμήσαμε λάθος. Έχουμε ζήσει ανάλογες δύσκολες καταστάσεις στο παρελθόν και τις ξεπεράσαμε. Συζητάμε με όλους και θα πάρουμε αποφάσεις, με στόχο ο Παναιτωλικός να βρει το δρόμο του. Δεν του ταιριάζει η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα. Χρειάζεται καθαρό μυαλό, ψυχραιμία και υπευθυνότητα απ’ όλους».

Ουσιαστικά επανεξετάζονται τα πάντα στην ομάδα. Και φυσικά κρίνονται οι πάντες. Προπονητής, παίκτες, όλοι. Μάλιστα αναμένονται εντός της ημέρας αποφάσεις στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ, όπου θα τεθούν όλα τα δεδομένα. Το σίγουρο είναι ότι αλλάζουν πράγματα. Με στόχο να αλλάξει η εικόνα και η πορεία της ομάδας, που προκαλεί θλίψη το τελευταίο διάστημα.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

  1. ΤΟΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΕΥΘΗΝΩΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ !!ΔΙΩΧΝΕΙΣ3-4 ΡΕΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙΟ ΧΑΒΟΣΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΕ Ο ΜΥΓΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΧΑΒΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΜΠΑΛΟΣ ΚΛΕΣΙΟ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΑΒΟΣ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΙΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΑΒΟΣ ΠΟΥ Ο ΡΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΑΒΟΣ ΠΟΥ Ο ΜΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΑΒΟΣ ΠΟΥ Ο ΠΑΟΥΛΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣΚΟΠΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩ ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ Κ20 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ 13-15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΧΑΒΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ 15 ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙΣ ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΑΤΖΟΥΡΑΚΗ Η ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ !!!!!!!!!!

  2. ΠΑΙΚΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ .ΕΔΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΤΡΕΛΟΚΟΥΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΝΤΑΝΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΛΑΡΙΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΝΕ ΦΑΝΕΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ Η ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ 0-4 ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΗΜΗΘΗΚΑ ΤΟΝ ΡΟΤΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΥ ΟΤΑΝ ΠΕΣΑΜΕ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΑΝΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΜΑΖΟΥΡΕΚ ΝΕΙΜΑΡ ΚΑΙ Ο ΜΟΡΑΡ ΚΑΒΑΝΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ

  3. πολυ καλα τα λενε τα παιδια πιο πανω ,απειθαρχια δειχνει το ολο πραγμα κ οτι ολοι κ ειδικα οι ξενοι παιζουν μονο για την παρτυ τους κ μονο χωρις να τους νοιαζει για την ομαδα.λαρισα γιαννενα πρεπει να ειναι παραδειγματα με ελληνες παιχτες που καταλαβαινουν που παιζουν κ το παλευουν παντα κ λιγους ξενους που αξιζουν ομως κ οχι τα ψευτολατιν αναιμικα παιδακια που φερνει η ομαδα .

  4. Ο χαβος δεν παίζει ποδόσφαιρο ο χαβος και ο κάθε χαβος εξηγεί σε όσους μπορούν να καταλάβουν πως θα παίξει ή ομάδα θα τους προπονησει σωστά θα μελετήσει τον αντίπαλο και θα βγάλει και κάποιο νέο ποδοσφαιριστή αν έχει το υλικό πχ μπακάκη μαρτινεθ βιγιαφανες όμως με μύγα παουλο ροσα ροτσα μόρα ντιαζ κλεσιο και τον μουρινιο να φέρεις αυτά τα αποτελέσματα θα έχεις .να θυμησω ότι όταν ανέλαβε στην β ο χαβος ή ομάδα πήρε σισιτς μπελον μπογιοβιτς και τζουνιορ παίκτες που ήταν μία κλάση παραπάνω από όλους τους παίκτες της β οπότε ας διώξουμε και μία φορά τους αμπαλούς και τα λαμογια και όχι τον προπονητή που αποδεδειγμένα δουλεύει και προσπαθεί γιαα την ομάδα και αυτό το γνωρίζουν οι ιθύνοντες

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ